Reparatii si restrictii de circulatie pe străzile Dumbrava Rosie si Theodor Pallady

0
56

Începând de luni, 9 iulie, până vineri, 27 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor lucra, în funcție de condițiile meteorologice, pe strada Dumbrava Roșie (între Parcul Expoziției și Grădina Botanică). Circulația auto pe această arteră va fi oprită.

Tot începând de luni, 9 iulie, echipele Conest SA vor face lucrări de modernizare pe toată strada Theodor Pallady, între străzile Sărărie și Lascăr Catargi. Traficul rutier va fi posibil pe străzile adiacente, cu excepția mașinilor de intervenție.

Modernizarea străzii Theodor Pallady (316 metri) face parte dintr-un „pachet” care include și străzile Mihail Kogălniceanu (573 metri) și Dimitrie Ralet (253 metri). Contractul încheiat cu Conest SA are o valoare de 1.863.876,04 lei. Modernizarea celor trei străzi constă în realizarea unei îmbrăcăminţi din mixturi asfaltice cilindrate la cald, corectarea profilelor longitudinal şi transversal ale străzii, amenajarea intersecțiilor cu străzile laterale, asigurarea scurgerii apelor pluviale, trasarea de marcaje rutiere, refacerea trotuarelor, amenajarea de parcări, montarea de borduri, ridicarea la cotă ale căminelor rețelelor edilitare (apă, canal, gaze etc.), mobilarea străzii cu coșuri de gunoi și amplasarea de indicatoare rutiere noi și de stâlpi delimitatori. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 − 29 =