Reprezentantul UNICEF in Romania, secretari de stat si responsabili din Educatie, dezbat la Iasi, timp de 2 zile, problema analfabetismului

0
50

În perioada 31 martie-1 aprilie, Asociația Română de Literație, în parteneriat cu Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași și Universitatea „Gh. Asachi” din Iași, organizează prima conferință internațională din România cu tema: Reducerea analfabetismului funcțional prin dezvoltarea competențelor de literație.

La acest eveniment vor participa: Ministrul Secretar de Stat, dl. Gabriel Liviu Ispas, invitați din Ministerul Educației din Republica Moldova, inspectori generali din Regiunea NE, reprezentanți ai societății civile din organizații precum World Vision, Coaliția pentru educație, Teach for Romania, Step by Step. Conferința se va bucura de participarea a trei experți de marcă din SUA, Germania și Norvegia, dar și de reprezentantul UNICEF în România. Participanții la conferință sunt inspectori, profesori și directori de școli.

Deschiderea conferintei internationale este prefatata de conferința de presă ce va avea loc maine, 31 martie, ora 11, la sala Ferdinand a Univeristății „Al. I. Cuza” din Iași. La conferință vor participa dl Ministru Secretar de Stat Gabriel Liviu Ispas, prof. Dr. William Brozo (SUA), Prof. Dr. Christine Grabe (Germania), Ragnar Solheim (Norvegia), Prof. Dr. Liliana Romaniuc (Asociația Română de Literație).

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 − = 30