Restaurant cu specific mexican, deschis in cladirea UBC 5 din Palas Mall

0
50

Pasionații de gastronomiile internaționale primesc o invitație inedită în ansamblul Palas, la restaurantul Salsa. Situat la parterul celei mai noi clădirii de birouri din ansamblul Palas, United Business Center 5, de pe strada Sf. Lazăr, noua locație aduce mai aproape de clienți savoarea exotică a preparatelor mexicane.

Iubitorii bucătăriei mexicane sau pofticioșii care își doresc să se delecteze cu delicatese internaționale au la dispoziție o nouă destinație pentru masa de prânz, întâlnirile de business sau pentru ieșirile culinare. Restaurantul Salsa este un loc primitor, amenajat în stil urban, cu influențe de design industrial. Este locul în care te îmbie aromele aparte oferite de condimentele cu specific mexican, combinate în rețete delicioase. În meniul noului restaurant, gurmanzii găsesc preparate inspirate din bucătăria mexicană, de tip street food. Astfel, se pot răsfăța cu renumitele tacos,  burritos, quesadillas, enchiladas, chili con carneși fajitas, în combinații diverse, care să răspundă tuturor preferințelor.

Pentru a le oferi clienților o experiență culinară autentică, Salsa foloseștecondimente și ingrediente aduse din Mexic, asigurând astfel o calitate ireproșabilă a preparatelor. Pentru un gust desăvârșit, Salsa folosește sosuri autentice, precum: salsa verde, tomatillo guacamole și sosuri pe bază de ardei habanero. În plus, specialitățile sunt realizate de un bucătar cu o experiență de cinci ani în restaurante cu specific mexican din Europa. Tot aici, clienții pot savura numeroase sortimente de băuturi reprezentative pentru țara de peste ocean. 

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 − 14 =