Restaurantele, cafenelele și zonele de foodcourt din Palas și Iulius Mall sunt pregătite să întâmpine toți pofticioșii și în interior!

0
63

Da, restaurantele, cafenelele și zonele de foodcourt din Palas și Iulius Mall Iași s-au redeschis! Acum te poți bucura de preparatele tale favorite cu specific internațional și în interior, în siguranță! Capacitatea a fost redusă la 30%, iar totul este igienizat și pregătit pentru ca tu să ai o experiență culinară specială, cu preparate alese.

Plitele sunt încinse, cuptoarele pornite, carnea sfârâie ademenitor, iar tu te poți bucura din nou de mese delicioase și în interiorul restaurantelor! Te așteptăm în zonele de foodcourt din Palas și Iulius Mall Iași, cu o atmosferă festivă, dar cu aceleași preparate gustoase. Știm cât de important este în această perioadă ca tu să fii în siguranță, așa că am redus capacitatea din zonele de foodcourt la 30%, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. Totodată, sistemele de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, am implementat un mecanism care indică dacă mesele sunt dezinfectate, prin semnalizare interactivă, totul pentru ca tu să îți savurezi preparatele favorite în siguranță.

Restaurantele tematice te așteaptă și ele cu o varietate de bunătăți gătite cu iscusință pentru o experiență specială. Fie că alegi bucătăria italiană, libaneză, chinezească sau autohtonă, cu siguranță vei fi surprins de bogăția aromelor, dată de ingredientele atent alese. Miresmele orientale și mediteraneene le găsești la Fenice, la Salsa descoperi o bucățică din Mexic, iar la Chinese Restaurant by Li te răsfeți cu preparate asiatice. Carbon Ristorante, Tribeca Pub & Charcoal Grill, Czech In – Resto Brewery, Madison Bistro & Lounge și Bistro MOO te așteaptă cu o varietate de bunătăți speciale și cu dish-uri savuroase. În schimb, dacă preferi mâncarea tradițională, oprește-te la Clop Casual Restaurant sau la Ciorbărie și alege unul dintre meniurile delicioase.

După o sesiune de shopping, lasă-te purtat de gustul catifelat al cafelei pregătite de cei mai buni barista! Cafenelele te așteaptă și în interior cu specialități inedite, care îți vor da doza de energie de care ai nevoie. Începe-ți ziua cu un capuccino cremos de La Corniche sau cu un espresso italian la Filicori Zecchini sau cu o specialitate de la Starbucks. Vinurile se degustă la Trumpets și Treaz & Nu, iar cele mai speciale deserturi le găsești la Quartz Lounge.

Și foodcourt-ul din Iulius Mall te așteaptă cu o varietate de restaurante, care te vor purta prin toate bucătăriile mapamondului. Pizza cu Prosciutto e Salami cu un gust desăvârșit de la Yumm, burgeri suculenți de la Trey, La Piadina și Mc Donald’s, aripioare picante de la KFC, gustoasa soleankă de la Matryoska sau meniuri cu specific japonez de la Sushivo, Bacon & Cheese Box de la Urban Chef ori o salata Caesar cu pui de la Salad Box sunt doar câteva dintre propunerile restaurantelor. Sau poate îți era dor de o tochitură moldovenească de la Mr. Pott, spaghette carbonara de la Rigatoni, noodles cu sos picant și pui crispy de la Noodle Pack, kebab de la Mesopotamia ori șaorma de la Mado toate te așteaptă în foodcourt-ul din Iulius Mall Iași, iar acum le poți savura din nou și în interior.

 

Înainte de a începe shoppingul, treci și pe la Tucano Coffe, Starbucks, Teo’s Café sau 5 to Go și ia-ți doza de energie din specialitățile lor din cafea! Dacă ai timp, comandă și o delicatesă dulce de la MOO și La Corniche.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here