Restricții de circulație in centrul Iasului, de Ziua Națională a României

0
49

 Circulația mijloacelor de transport în comun pe câteva trasee va fi afectată în perioada de 30 noiembrie – 1 decembrie, pentru a permite desfășurarea activităților organizate cu ocazia Zilei Naționale a României.  Traseele de tramvai și autobuz care tranzitează zona Palatului Culturii vor suferi modificări în anumite intervale orare.

Circulația mijloacelor de transport public va fi modificată, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, pentru a permite buna desfășurare a evenimentelor prilejuite de Ziua Națională a României.
Astfel, sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 09:00 – 12:00, și duminică, 1 decembrie, până la ora 15:00, circulația mijloacelor de transport public va fi oprită pe tronsonul cuprins între intersecția Străzii Anastasie Panu cu Strada Elena Doamna și între intersecția Străzii Palat cu Strada Sf. Lazăr.
Așadar, în perioadele menționate, traseul 9 de tramvai va fi deservit de autobuze, iar pe 30 noiembrie, în intervalul orar indicat, pe tronsonul Podu-Roș – Târgu-Cucu, traseele de autobuz 9, 28 și 41 vor fi deviate pe Splai Bahlui Mal Drept/Bd. Prof. D. Mangeron – Tudor Vladimirescu – Bucșinescu – Elena Doamna. De asemenea, pe 1 decembrie, pe același tronson, în intervalul orar 07:30 – 12:30, autobuzele de pe traseele menționate vor circula pe itinerariul amintit, iar între orele 12.30 și 15.00, traseele de autobuz 9, 28 și 41 vor circula din Podu Roș pe strada Sf. Lazăr spre Tg. Cucu si retur.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =