Sa o salvam pe Despina! La doar opt ani a fost diagnosticata cu tumora maligna in spatele ochiului drept.

0
86

Parintii unei fetite de opt ani din Iasi sunt in culmea disperarii. Micuta a fost diagnosticata de catre doctori cu o tumora maligna in spatele ochiului drept. Parintii incearca din rasputeri sa isi salveze fetita.
Au trimis dosarul fetitii cu diagnosticul ei la mai multe clinici din strainanate cum ar fi Italia, Germania sau Turcia pentru a afla cum pot sa o trateze. Costurile sunt extrem de mari si familia nu dispune de banii necesari.

Iata mesajul sfasietor ale mamei Despinei, catre toti oamenii de bine:
VA IMPLORAM SA NE AJUTATI SA O SALVAM PE DESPINA!!!
DESPINA SUFERA DE O TUMOARE MALIGNA RARA.
Cu lacrimi ȋn ochi vă scriu aceste rânduri din sufletul ȋndurerat al unei mame disperate, capabilă să facă orice pentru propriul copil.
Până acum o luna in urma eram o familie normală, fericită, cu doi copii minunați, care ne trăiam viața ȋnfruntând greutățile zilnice, fără a bănui ce lovitură uriașă ni se pregătește. Pe data de 26 noiembrie 2014, după o zi istovitoare de muncă, m-am ȋntors acasă și am găsit-o pe Despina, fetița mai mare, ȋn vârstă de 8 ani, cu ochiul drept ieșit din orbite. Speriată, am mers urgent la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași. După o serie de investigații efectuate de medicii de gardă, fetița a fost transferată de urgență la Spitalul de Neurochirurgie, unde practic am crezut că viața noastră a luat sfârșit când ni s-a spus că Despina, un copil normal până atunci, trebuie să intre imediat ȋn sala de operație, fiind diagnosticată cu rabdomiosarcom intraorbital drept, cu alte cuvinte o tumoră malignă la nivelul ochiului. Intervenția chirurgicală s-a realizat de urgență, deoarece examenul computer tomograf a evidențiat un proces expansiv intraorbital drept. S-a ȋncercat ȋndepărtarea formațiunii tumorale transnazal, ȋnsă a fost necesară o nouă biopsie. Din păcate, ȋn cadrul operației nu s-a putut ȋndepărta tot ȋnvelișul tumoral, deoarece tumoarea poate recidiva ȋn orice clipă. Medicii ne-au recomandat ședințe de chimioterapie și radioterapie la o clinică privată din București. Dată fiind gravitatea bolii s-ar putea ca tratamentul cu raze să nu poată fi posibil ȋn București, ȋn această situație fiind nevoiți să mergem cât mai repede la o clinică din Germania, Itlaia.
Suntem o familie modestă, stăm ȋn locuința părinților, avem o situație financiară dificilă, trăim dintr-un singur venit (soțul este șomer) și abia reușim să ne acoperim cheltuielile zilnice, iar regimul alimentar și tramentul Despinei ridică costuri pe care nu ni le putem permite. Nu știm date exacte din punct de vedere financiar ȋn ceea ce privește posibilele tratamentului sau a unei noi intervenții chirurgicale, ȋnsă suntem conștienți că dat fiind venitul nostru, nu le putem acoperi și nici nu vreau să mă gândesc ce cale vom urma pentru a ne salva propriul copil.
Dacă puteți, vă rugăm să ne ajutați, fie financiar, fie cu orice fel de ajutor. (informatii si indrumari utile PENTRU A NE SALVA FETITA)
Vă mulțumim din suflet!
Daca doriti sa Sa O Ajutam pe Despina puteti face o donatie in conturile deschis la banca BCR Iași pe numele: GRASU ALINA ELENA
RO64RNCB0175116271780001 – cont în lei.
RO53RNCB0175116271780005 – cont in euro.
Pentru orice fel de informații ne puteți contacta la numărul 0740287273”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here