Salonul Anual de Artă „ARTIS 2020”

0
73

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași este partener în derularea Salonului Anual de Artă „ARTIS 2020”, organizat de Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Iaşi și Primăria Municipiului Iași, în perioada 12 – 30 octombrie 2020.

            Ediția din acest an reunește lucrări din diferite domenii ale artei plastice, semnate de 190 de artiști contemporani, membri ai Filialei Iași a UAPR. Expoziția va fi deschisă simultan în Galeriile de artă „Victoria”, „Theodor Pallady” și „Nicolae Tonitza” din cadrul UAPR – Filiala Iași și la Muzeul Unirii din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași.

            Vernisajul va putea fi urmărit exclusiv online vineri, 16 octombrie 2020, de la ora 18.00, pe pagina de Facebook a Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași. Prezintă: Felix Aftene, președinte UAPR – Filiala Iași și dr. Maria Bilașevschi, critic de artă.

            În selecția expozițională de la Muzeul Unirii din Iași (Str. Lăpușneanu nr. 14), publicul va putea admira lucrări de pictură, grafică, artă decorativă și ceramică, realizate pe parcursul anului 2020. Muzeul este deschis de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 – 17.00 (ora 16.30, ultimul vizitator).

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here