Șantier DIMINEȚII by Inamstro – lucrările avansează cu fundația C1 pentru garanția unei fundații solide și sigure

0
121

Ridicarea unei construcții trebuie să țină cont de anumite norme geotehnice și de siguranță. Fundația este cu certitudine extrem de importantă pentru a asigura o bază solidă și rezistentă pentru etajele care urmează a fi construite ulterior la respectivul imobil. În cadrul proiectului imobiliar DIMINEȚII, dezvoltatorul imobiliar acordă o atenție deosebită fazei de executare a lucrărilor pentru fundația imobilelor de apartamente.

Progresul lucrărilor de construcție pe șantierul DIMINEȚII

Lucrările la noul ansamblu rezidențial DIMINEȚII avansează conform planului elaborat de către dezvoltator. În luna septembrie a anului 2023 au fost executate lucrări la fundația blocului C1 pentru armarea unei porțiuni de radier și turnarea betonului. 

În acest sens au fost folosite de către dezvoltatorul Inamstro doar materiale de calitate superioară. În același timp, tehnologiile la care apelează compania de construcții sunt moderne și inovative, fapt ce oferă garanția unei fundații rezistente și sigure pentru viitoarele blocuri de apartamente.

Progresul înregistrat în luna precedentă a fost reprezentat de concentrarea asupra construcției fundației blocului C1. Lucrările au vizat proceduri complexe pentru armarea structurii, astfel încât o secțiune a radierului să fie consolidată temeinic. 

Este o modalitate eficientă de a asigura pregătirea unei fundații solide pentru clădirea care urmează a fi ridicată ulterior în cadrul acestui proiect imobiliar. Tot în această perioadă lucrările de construcție au avansat până în faza de turnare a betonului.

Atenție deosebită pentru calitatea materialelor și a lucrărilor

Ținând cont de ultimele cerințe și exigențe în domeniul construcțiilor, ansamblul rezidențial DIMINEȚII by Inamstro din Iași este construit cu maximă atenție pentru fiecare detaliu. Principiile profesionale de inginerie și materialele de construcție de calitate superioară au rolul de a asigura confort la standarde ridicate și construcții solide.

Pentru zidăria exterioară se folosește material de tip K-bloc, care oferă rezistență seismică. Zidăria K-bloc înseamnă deopotrivă un confort termic foarte eficient și o izolare fonică ridicată. Pentru un grad și mai ridicat de izolare termică, se folosește vată bazaltică – un material izolant termic de înaltă performanță. 

Rolul pe care vata bazaltică îl îndeplinește este acela de a contribui la un microclimat favorabil în interiorul locuințelor și de a proteja de zgomotul ambiental. Vata bazaltică asigură de asemenea o eficientă termică ridicată, reducând astfel consumul de energie în locuință. Rezistența la riscul de incendiu este asigurată de folosirea la fațadă a materialului Perlit, material termoizolant ce poate rezista până la temperaturi de 800 de grade Celsius. 

Pentru finisajele exterioare este folosită gresie porțelanată Keramo Rosso. Acest tip de gresie este produsă chiar de către compania Inamstro și deține certificările internaționale necesare pentru respectarea standardelor de calitate. Gresia porțelanată are proprietăți unice precum rezistență ridicată la temperaturile de îngheț, absorbția redusă a apei, durabilitate mare în timp și estetică deosebită. 

Toate aceste materiale și abordări în construcția ansamblului DIMINEȚII au ca scop furnizarea de locuințe care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și confort, satisfăcând astfel și cele mai exigente cerințe ale viitorilor rezidenți. Folosirea tuturor acestor tehnologii moderne și materiale de calitate ridicată înseamnă garanția pentru viitorii locatari cu privire la construcții rezistente, solide și sigure inclusiv la fenomenele seismice.

Alege să trăiești într-un ansamblu rezidențial modern, cu o locație deosebită – DIMINEȚII din Iași

Profită de oportunitatea de a deveni proprietarul unui apartament modern finisat și care oferă accesul la facilități inteligente în cadrul unui ansamblu rezidențial cu o poziție excelentă în cartierul Frumoasa din Iași. 

Acum ai posibilitatea să cumperi unul sau mai multe apartamente și dacă prețul imobilului nu a crescut sau chiar s-a micșorat la darea în folosință, dezvoltatorul îți restituie întreaga sumă achitată (conform punctului adițional inclus în contract), fără comision ascuns sau oricare alte rețineri din suma investită.

Apartamentele din viitorul ansamblu rezidențial vor oferi o priveliște pitorească și vedere spectaculoasă asupra împrejurimilor prin prisma clădirilor cu regim redus de înălțime din preajmă. La toate acestea se adaugă și alte beneficii precum acces la parcări, locuri de joacă sau proximitatea tuturor facilităților urbane.

Dacă ești interesat(ă) să achiziționezi unul dintre viitoarele apartamente din ansamblul DIMINEȚII, vizitează biroul de vânzări de pe Str. Dimineții nr. 32 pentru mai multe detalii privind apartamentele care urmează a fi construite sau pentru semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Mai multe informații privind ansamblul DIMINEȚII și beneficiile oferite viitorilor rezidenți pot fi găsite pe site-ul web diminetii.ro și la numărul de telefon +40 33 222 81 34

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here