Gală extraordinară Ramona Zaharia la Opera Iași

0
102

Opera Națională Română din Iași a programat un eveniment special marți, o gală extraordinară de operă susținută de celebra mezzosoprană Ramona Zaharia. Reprezentația de mâine, organizată în parteneriat cu Fundația Gaudium Animae, va avea loc în Sala Mare a teatrului liric ieșean, cu începere de la ora 18:30. Absolventă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, fostă membră a Corului Operei Iași, solista amintită a fost ovaționată pe cele mai mari scene ale lumii, ca Metropolitan Opera din New York sau Royal Opera House din Covent Garden, Londra.

Avem bucuria să oferim publicului posibilitatea de a se întâlni cu una dintre stelele scenei lirice internaționale, Ramona Zaharia. Formată la Iași, celebra solistă, care s-a impus în mari teatre ale lumii, este un adevărat model pentru tinerii de acum, un nume care atrage spectatori pe toate meridianele lumii. Sunt sigur că întâlnirea cu Ramona Zaharia va fi un nou spectacol de neuitat al acestei luni, care va completa perfect aniversarea Operei Iași, de pe 3 noiembrie” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.

După reprezentația de marți, Opera Iași va mai susține încă patru spectacole în această lună: „Cavalleria rusticana”, de Pietro Mascagni și „I Pagliacci”, de Ruggero Leoncavallo, pe 15 și 16 noiembrie; „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski, pe 18 noiembrie; „Coruri celebre”, pe 26 noiembrie. Biletele de intrare la evenimentele amintite pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, care este situată în foaierul instituției.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here