Scandal la Pizzeria Rita. Clienti bruscati de o ospatarita isterica

1
72

Un nou caz de servicii oferite in total dispret fata de client a fost inregistrat astazi la Pizzeria Rita din cartierul Alexandru cel Bun. Un cuplu care a ales acest local pentru a degusta un suc, s-a pomenit ca este jignit si tratat in mod discriminatoriu de catre una dintre ospatarite.

Am zis sa profitam de vremea frumoasa de afara si sa iesim la o plimbare si, eventual, la un suc. Cum pizzeria Rita era in drumul nostru, am hotarat sa luam un suc in acest local, dar mai bine nu faceam acest lucru, daca stiam ca patronii de acolo s-au apucat de angajat orice mizerie de ospatar. Ospatarita care ne-a luat comanda, in jurul orei 14.00, Mihaela, dupa ecuson, a inceput sa strambe din nas, fara nicio jena, cand a auzit de doua sucuri. Cand a adus comanda, a trantit-o pur si simplu pe masa. Mai mult, Santalul nici macar nu era imbuteliat, acesta fiind adus de la bar, direct in pahar. Intre timp, a mai venit cineva si am incercat, vreme de vreo 10 minute, sa mai comandam ceva. Intr-un final am reusit sa-i captam putin atentia acelei ospatarite si am cerut si nota. Dupa 10 minute, angajata a ridicat nota de pe masa si s-a declarat surprinsa. “ Pai ce faceti? Nu platiti?”, ne-a intrebat aceasta, in scarba, introducandu-se in mod brutal peste conversatie. Am ramas oarecum marcat de atitudinea acestei fete, dar i-am replicat amabil ca inca nu am plecat, iar atunci cand o vom face, va fi prima pe care o vom anunta.  Dupa 5 minute, aceeasi mizerabila a trecut din nou pe la masa si a ridicat nota de pe masa, pe deasupra noastra, sa vada daca am lasat banii. Practic, nu a facut altceva decat sa ne sicaneze, sa ne provoace si sa ne sfideze, poate pentru simplul fapt ca nu comandasem decat 3 sucuri. Este pentru prima oara cand intru in acest local si sunt jignit de un angajat. Tot respectul pentru personalul acestui local, dar aceasta tiganca imputita trebuie data afara”, ne-a relatat revoltat un cititor AgoraPress.

 

1 COMMENT

  1. Deși conștientizăm faptul că discriminarea cauzează efecte negative în societate și încercăm să reducem acest tip de comportament, discriminarea involuntară devine reflex. Multor oameni li se întâmplă să își strângă poșeta atunci când trec pe lângă o persoană minoritară sau să se ridice de pe locul din mijlocul de transport când un rrom se așează lângă. Poate ca la fel s-a procedat si aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here