Scandal in lumea rapsozilor din Iasi. Solistul unei formatii din Iasi, strans de gat de dirijorul Marinica Botea

0
81

Marinica Botea, dirijorul Ansablului Doina Moldovei din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Iasi, este acuzat de violente si limbaj suburban. Gheorghe Maxim, tatal lui Narcis Maxim, solistul formatiei Armonia, in cadrul careia activeaza si Marinica Botea, ca instrumentist, sustine ca fiul sau a fost strans de gat de catre dirijor. Confruntarea dintre cei doi a avut loc pe holurile Casei de Cultura Studentilor, institutie pe ale carei state de plata figureaza Marinica Botea, in calitate de dirijor al Ansamblului Doina Moldovei de mai bine de 45 de ani.

Injuta ca la usa cortului si are iesiri necontrolate. Din cauza caracterului sau, doi dintre instrumentistii de la Doina Moldovei au plecat in Franta. In timpul unei nunti, organistul formatiei Armonia, fratele Claudiei Martinica, a lasat instrumentul si a plecat, in urma jignirilor pe care i le tot aducea Marinica Botea. Pe fiul meu l-a strans de gat, ca nu i-a convenit lui nu stiu ce armonii, si asta (n.r. fiul) mi-a recunoscut de abia peste o luna”, a spus Gheorghe Maxim.

 

 

 

 

 

 

E Armonie in casa noastra…

Incidentul dintre Narcis Maxim si Marinica Botea s-a petrecut in timpul unei repetitii, atat victima cat si agresorul fiind membri in Formatia Armonia (?!) a carui lider este interpreta de muzica populara, Claudia Martinica.

Marinica Botea a negat acuzatiile care i se aduc, iar directorul Casei de Cultura a Studentilor, desi destul de tanar pentru a prinde macar o zi regimul trecut, s-a dovedit un fan al birocratismului de canapea.  

Nu am cunostinta de nicio reclamatie. Pot sa pun la dispozitie registrul nostru de evidenta si daca gasim vreo reclamatie, atunci vom convoca comisia de disciplina, apoi vom lua deciziile de rigoare”, a spus Bogdan Crucianu, directorul CCS Iasi.

De numele lui Marinica Botea au fost legate, de-a lungul timpului, mai multe scandaluri. In anul 2014, artistul a fost condamnat pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit anchetatorilor, fapta de care a fost acuzat Botea s-ar fi petrecut pe 22 august 2010. La prima ora a diminetii acelei zile, Marinica Botea a plecat de la restaurantul Bellaria, la prima ora a diminetii, si a provocat un accident.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 17 =