UPDATE. Luni si marti, gradinitele, scolile si liceele din Iasi, Suceava, Botosani si Vaslui vor fi inchise

0
58

UPDATE. Urmare a avertizărilor și condițiilor meteorologice din Iași și județ, Inspectoratul Școlar Iasi a decis suspendarea cursurilor timp de două zile. Astfel, școlile vor fi închise pe 9 și 10 ianuarie 2017, iar elevii se vor bucura de prelungirea vacanței de iarnă.

Din cauza temperaturilor foarte scazute, gradinitele, scolile si liceele din mai multe judete ale tarii vor fi inchise luni si marti

Cursurile scolare vor fi intrerupte, luni si marti, in toate unitatile de invatamant din judetul Botosani, a declarat, prefectul Dan Nechifor.

De asemenea, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat sambata ca unitatile de invatamant din judetul Vrancea, scoli, gradinite si licee, sa fie inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

Scolile si gradinitele din judetul Buzau vor ramane inchise luni si marti, ca urmare a atentionarii cod galben de vreme geroasa care a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), au anuntat reprezentantii inspectoratelor scolare.

Totodata, cursurile celor peste 700 de scoli si gradinite din judetul Vaslui vor fi, cel mai probabil, suspendate, luni, din cauza intemperiilor, a anuntat, sambata, prefectul Isabel Bogdan. Mai multi primari din judet au transmis deja catre Prefectura ca vor prelungi vacanta elevilor si prescolarilor cu o zi.

Sursa: Pro TV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 − = 51