Se caută ieşeni cu idei pentru transformarea spaţiilor publice din oraş

0
50

Pentru al doilea an consecutiv, TRANSGOR LOGISTIK și Fundația Comunitară Iași vin în întâmpinarea ieșenilor care doresc să-și pună amprenta în comunitate, având idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public și pot aduce oamenii împreună.

Concursul de idei se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să transforme spațiile publice din Iași.

 

Această competiție urmărește să aibă efecte asupra creatorilor tineri sau cu experiență pentru a conștientiza responsabilitatea acestora asupra materialelor utilizate.

Într-o primă etapă, va avea loc înscrierea ideilor de proiect (8 octombrie – 26 noiembrie 2018). În a doua etapă, vor fi înscrise proiectele (de dezvoltare a ideilor selectate în urma primei etape de concurs), acest lucru fiind posibil în perioada 4 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019.

TRANSGOR LOGISTIK pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din/către Europa și Asia.

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1