Târgul de Cariere aduce la Iaşi peste 60 de companii și noutăți importante pentru candidați

0
64

Târgul de Cariere Iași va avea loc pe 12 octombrie şi 13 octombrie la Palas Mall.

Peste 60 de companii din cele mai variate domenii vor participa la eveniment. Cei mai activi angajatori își vor prezenta ofertele din categorie entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 2000 de locuri de muncă sunt disponibile, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Call Center, Marketing, Retail, Administrativ sau Juridic. Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Accenture, AlmavivA Services, Conduent, ESET, Faurecia, Firecredit, Lidl, SCC Services Romania, Alten Romania, Amazon, Assystem Technologies Romania, Bosch Automotive, Cenit, DB Schenker, eZLO, Leroy Merlin, NuRD, Porsche Engineering, Residence Hotels, VEO Worldwide Services, WSP și Xerox Romania aduc oferte de muncă atractive participanților și candidaților.

 

Târgul de Cariere Iași a pregătit standuri unde candidații pot lua parte la o simulare de interviu, negociere de salariu. Totodată, participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată prin intermediul eJobs. Prin intermediul eJobs, se introduce digitalizarea CV-ului, iar candidații vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.
 
“Ne bucurăm să revenim și în această toamnă la Iași, cu oferte de muncă din cele mai variate domenii. Târgul de Cariere își continuă activitatea ținând cont de nevoile candidaților, dar și de cele ale companiilor. Târgul este o platformă complexă, care îmbină atât oportunitățile și experiențele de carieră. Ținem cont de modul în care fluctuează piața locurilor de muncă și încercăm să oferim soluții concrete la ce anume caută angajatorii și candidații.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.
La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 6000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/iasi


Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here