Se reiau spectacolele la Opera Romana din Iasi!

0
57

După mai bine de două luni în care spectacolele Operei Naționale Române Iași nu s-au putut desfășura, din cauza pandemiei de coronavirus, spectatorii au posibilitatea de a se reîntâlni cu îndrăgiții artiști ai instituției amintite.
Astfel, vineri, 15 ianuarie, de la ora 18:30, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, va avea loc un Concert Extraordinar, interpretat de soliștii și Orchestra Operei ieșene, sub bagheta maestrului Ciprian Teodorașcu.
Apoi, sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 18:30, publicul va putea urmări cele mai reprezentative momente muzicale ale operei ”Indiile galante”, de Jean-Philippe Rameau. Vor interpreta soliștii, Orchestra și Corul Operei Naționale Române din Iași. Dirijor va fi Ciprian Teodorașcu, iar dirijor cor – Manuel Giugula.
Durata reprezentațiilor va fi de o oră și 30 de minute, fără pauză, conform normelor sanitare impuse. Din cauza acelorași norme, vor putea fi ocupate maximum 30% din locurile sălii de spectacole.
Biletele de intrare la primele evenimente ale anului organizate de Opera ieșeană pot fi achiziționate începând de astăzi, de la ora 12:00, de pe site-ul www.operaiasi.ro și de la Agenția de bilete, situată în foaier.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here