Sectia de geriatrie a firmei de paza Gip Est, atacata la intrarea in UPU Spiridon

0
60

Prima zi a acestei luni a fost plina de incidente care i-au mobilizat pe jandarmii ieseni. Ieri, in jurul orei 10.00, jandarmii ieșeni au depistat în fața Spitalului Sf. Spiridon din Iași, la intrare, unde un bărbat adresa injurii, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență fata de personalul de pază al firmei Gip Est, compus din doi pensionari. Jandarmi ieșeni au intervenit pentru restabilirea ordinii publice și după stabilirea identității, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 300 lei.
În data de 01 august 2016, în jurul orei 12.00, pe timpul activităților de patrulare din mun. Iași, a fost depistat în parcul pentru copii din zona str. Ghe. Săulescu un bărbat care consuma vin dintr-un pet de 2 litri. Jandarmii au luat măsura sancționării contravenționale a persoanei în cauză cu amendă în valoare de 100 lei.
De asemenea, în seara zilei de luni, 01 august a.c. în jurul orei 21.00, jandarmii au intervenit în loc. Prisăcani, unde, în urma unui conflict în familie, o femeie a pulverizat cu spray iritant-lacrimogen asupra unei alte persoane de sex feminin.
Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului și restabilirea ordinii, femeia care a folosit spray-ul iritant-lacrimogen fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 300 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 + = 24