Seful CJ Iasi, Costel Alexe, isi petrece orele de program prin carciumi. Nici vicepresedintii nu se lasa mai prejos

0
68

Iesenii platesc niste bugetari de lux, ca acestia sa petreaca prin carciumi, in timpul pentru care sunt platiti sa fie in slujba comunitatii. Penduland intre a cataloga gestul lui Costel Alexe ca inconstienta, aroganta sau indiferenta fata de interesul public, AgoraPress a prezinta o mostra de tupeu ordinar al unui oficial aflat deja cu tinichele pe coada.

In data de 24 mai, in jurul orelor 11 dimineata, masina de serviciu (IS 0I CJY) a presedintelui CJ Iasi, Costel Alexe, opreste in dreptul Restaurantului Bindu din proximitatea Primariei Iasi. Din aceasta coboara Costel Alexe care intra val vartej in restaurant. Soferul presedintelui CJ, intoarce pe linie dubla continua, pe strada IC.Bratianu (paradoxul face ca acest exponent de ras al liberalismului iesean sa petreaca in timul orelor de program,  tocmai pe strada ce poarta numele parintelui PNL) si revine peste o ora si ceva pentru a-l ridica pe acest bosulica cu jumate de norma al  judetului.

La orele 14.00, pe aceeasi strada apare vicepresedintele PNL al CJ Iasi, Marius Danga, insotit de un alt liberal. Pentru a nu bate la ochi, acesta intra intr-un alt restaurant al fiefului PNL, respectiv la Carciuma Veche. Practic, intr-o singura zi de program, executivul CJ Iasi a demonstrat o fatisa durere in bascheti fata de interesul comunitatii si a petrecut  fara perdea, pe banii iesenilor, folosind logistica de serviciu si timpul care putea fi fructificat pentru cauze mai bune, nu pentru un interes personal meschin.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here