Seful de la Termoservice si-a pierdut cainii de vanatoare. Agentii Fox Mulder si Dana Scully sunt pe urmele lor

0
68

Dupa  ce a vanat, o vara intreaga, formule prin care sa o scoata la capat cu creditul contractat in franci elvetieni, pentru apartamentul din Pacurari, Ciprian Chirita, seful Termoservice SA,  isi vaneaza acum… proprii caini de vanatoare. Acest sport nobil l-a costat pierderea celor doi caini de vanatoare, intr-o zona peste care se asterne negura mintii, incat pentru gasirea latratoarelor ar trebui contactati agentii Fox Mulder si Dana Scully.

Pierdut doi catei de vânătoare în zona Potangeni –Românesti  – Coarnele Caprei -Focuri. O vijla maghiara maro si un brac german alb cu maro masculi. Cine i-a văzut va rog sa mă contacteze. Va mulțumesc”, este apelul disperat al lui Chirita.

Este destul de vizibila in randul fostilor “yesmani” ai lui Nichita practicarea acestui sport, dar si incidentele care au urmat unor partide de vanatoare organizate ilegal, cum ar fi cel petrecut in iarna anului trecut cand, din vina fostului sef al Politiei Locale Iasi, Alexandru Hordila, 3 gonaci au fost ridicati in stare grava din padurea Dealu Lacului din Tansa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here