Semnal de alarma tras de un fost prefect al Iasului- “Serviciile Raiffeisen nu functioneaza, telefoanele sunt blocate iar clientii pierd bani!”

0
65

Dan Carlan, fost prefect al Iasului, trage un semnal de alarma in legatura cu blocajul serviciilor Bancii Raiffeisen. Potrivit acestuia, apropiati dar si cunostinte si-au pierdut sume de bani la POS-urile supermarketurilor, in momentul in care au vrut sa achite cumparaturile, iar telefoanele bancii sunt blocate. Intr-unul din cazuri, la o farmacie din Bucuresti s-a incasat 300 si ceva de lei, in loc de 257 lei, iar semnalele continua.

Dau un avertisment general, şi nu e fake: serviciile online Raiffaisen sunt astazi in colaps! Copiii mei, în Bucureşti, au pierdut bani la Kaufland, Mega Image si farmacie, în sensul că la POS se da mesaj de refuz al tranzacţiei, dar din cont dispar banii. Telefoanele bancii sunt blocate, pe aplicaţia online se generează coduri de autentificare nerecunoscute de server, iar după 3 încercări nereuşite de autentificare ţi se blochează accesul în contul online! Unele aplicaţii pe mobil funcţionează, altele intră în blocaj. Încercaţi să evitaţi măcar azi utilizarea cardului şi serviciilor online la RZB, ca să nu intraţi în patimi. Cine nu crede, sa încerce un apel la orice telefon afisat de bancă pe site. Totul e blocat! Nici măcar nu se sinchisesc să facă un anunţ public privind deranjamentele... “, a spus Dan Carlan.

Reporterii AgoraPress au incercat sa ia legatura cu reprezentantii bancii, dar telefoanele par a fi deconectate.

Vom reveni cu amanunte

Marius GAVRILESCU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here