Septuagenar, de 4 zile in greva foamei in fata primariei din Rediu. Primarul si camarila acestuia refuza de jumate de an sa raspunda unei petitii

0
53

De 3 zile, Vasile Vararu, un cetățean al comunei Rediu în vârstă de 72 de ani, face greva foamei în fața primăriei. Problema acuzata de batran este aceea ca primarul USR, Ciprian Grosu, nu îi răspunde la o adresă făcută în urmă cu jumatate de an. Cererea vizeaza retrocedarea unui teren pe care primarul ar fi pus ochii. Deoarece edilul refuza cu obstinenta sa respecte legea si sa ofere un raspuns la petitie, in termenul legal de 30 de zile, cat si sa raspunda la telefon, batranul a recurs la acest gest extrem.
Probabil este deja înstrăinat! Echipa soc formata din gunoaiele de primar, viceprimar, ing cadastru , se pricep cel mai bine la a așa ceva! Cât despre actualul primar, este depășit de situație: pe de o parte vrea sa arate bine in fata cetățeanului, dar în același timp nu vrea să-și supere subalternii santajisti“, sustine Vieru Jana
Dupa trei zile de greva, in cursul zilei de ieri, a fost nevoie de interventia unui echipaj medical, dupa ce batranul a acuzat dureri la mână și picior.
Nu mai este o noutate că răspunsurile vin foarte greu sau deloc dinspre primărie spre cetățeni, promisiunile făcute public pe facebook sunt doar praf în ochi, iar ironia cu care ne tratează, nu mai este de actualitate. Dimineață când l-am întrebat despre această problemă, am primit un răspuns ironic “Am rezolvat !”. Păi dacă ați rezolvat, de ce acest om este în continuare în fața primăriei ? Domnule primar, vă rog public să îl primiți în audiența și să lămuriți problema”, este apelul consilierului local Liviu Dobre.
Locuitorii comunei Rediu nu prea il vad cu ochi buni pe arogantul primar de la USR si echipa acestuia, fiind localnici care acuza ca au asteptat si un an un raspuns la o petitie similara.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =