Seri de Fotografie la Palatul Roznovanu, pentru toti iubitorii de fotografie

0
62

Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Asociația FotoIași organizează joi, 8 octombrie 2015, de la orele 18.oo prima întâlnire din cadrul evenimentului ”Seri de Fotografie la Palatul Roznovanu”.
Evenimentul se va desfășura în sala mare a Primăriei (Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 11), fiind așteptați să participe toți iubitorii de fotografie din Iași, atât amatori cât și profesioniști.
La prima întâlnire va fi lansat Albumul ”Iașii din inimă” (ediția a III-a), editat de către Primăria Municipiului Iași, se va discuta despre Fotografia Etnografică, într-un dialog realizat de către Ozolin Dușa, cu doctorul în Etnografie, Angela Paveliuc Olariu, se vor proiecta Diaporame (filme scurte realizate cu ajutorul fotografiei și muzicii). Intrarea este liberă.
”Seri de Fotografie la Palatul Roznovanu” este un eveniment care își propune popularizarea fotografiei artistice în rândul ieșenilor. Va fi organizat lunar, pe câte un subiect de interes din domeniul fotografiei, având ca invitați artiști fotografi renumiți din România cât și persoane cunoscute din domeniul artelor vizuale. Prin aceste manifestări ne propunem implicarea tuturor persoanelor care iubesc fotografia în efortul susținut pe care Municipiul Iași îl face pentru ca orașul să devină Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here