Sforaitorul de serviciu. Deputatul Vasile Mocanu a adormit ca un nesimtit în Sala Mare a Primăriei Iasi

0
101

Deputatul PSD, Vasile Mocanu, a confundat sala de şedinţe a Primăriei Iaşi cu patul de acasă. După ce a ajuns cu o întârziere de 30 de minute la întâlnirea convocată de primarul Gheorghe Nichita, la braţul redactorului şef al Ziarului de Iaşi, Toni Hriţac, deputatul de Târgu Frumos a început să sforăie. În timp ce acesta dormea ca în sânul lui Avram, colegii săi parlamentari căutau soluţii pentru problemele comunităţii ieşene . Social-democratul nu numai că a tras un pui de somn în plină şedinţă, însă, când s-a trezit, a început să vorbească fără noimă, ca şi cum ar fi fost…beat.
Colegii deputatului PSD au încercat să-l implice în discuţiile care vizau probleme acute ale municipiului Iaşi şi întregii Moldove, însă Vasile Mocanu i-a tratat cu…ochii închişi.
Parlamentarul a fost prezent doar fizic la şedinţa din Primărie, pentru că mintea îi era în cu totul altă parte.
“Este extraordinar să ai autostradă Iaşi-Târgu-Mureş, să poţi să dezvolţi zona extraordinar de bine fără impedimente. Este de neîntâlnit ca să nu faci acest lucru. Mă gândeam la ceea ce a spus domnul preşedinte Nichita la mai mulţi indivizi pe care i-a oprit şi pe care, mă rog, dom’le, nu trebuie politizată această chestiune”, a spus deputatul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here