SFR a deschis recrutarea pentru cei interesati de un program de voluntariat într-un festival de film

0
54

Echipa Serile Filmului Românesc anunță că încep înscrierile pentru voluntariat în cadrul festivalului, care va începe pe 10 mai la Iași. Cei interesați trebuie să completeze formularul de pe site-ul festivalului, la rubrica VoluntarEști, aici.

Cea de-a VIII-a ediție a SFR va fi realizată și cu ajutorul voluntarilor pasionați de cinematografie. Voluntarii reprezintă, de multe ori, „sufletul” unui eveniment, de aceea echipa SFR apelează, pentru al treilea an consecutiv, la dorința și deschiderea cinefililor dorinici să se implice și să ofere din timpul lor organizării unui festival.

VoluntarEști la SFR?

Dacă vrei să faci parte din echipa de voluntari, trebuie să știi că sunt căutate persoanele serioase, active, implicate și dornice de-a împărtăși din experiență și pricepere. Echipele din care poți face parte sunt: PR și Comunicare, Tehnic, Resurse Umane, Coordonare Invitați, Fundraising.

Dacă te hotărăști, urmează pașii formularului de aici, trimite în attach CV-ul tău, plus o fotografie reprezentativă și decentă.

Termen-limită pentru înscrieri: 10 aprilie 2017.

Cu ce rămâi după voluntariatul la SFR:

* certificat de voluntariat;

* tricou, ecuson, materiale promoționale pentru voluntari (surpriză!);

* relații cu oameni extraordinari, prieteni și amici interesați de filmul românesc;

* posibilitatea de a intra în echipa Asociației Studenților Jurnaliști, iar la următoarea ediție – șansa de a fi în echipa SFR;

* intrare liberă la toate proiecțiile de la festival;

* multe alte surprize, printre care și petrecerea voluntarilor, cu „distracțiuni” speciale, în stil mare, românesc.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 − 46 =