Simpozionul de astrologie „Ritmuri Astrale”, la Iasi. Consultatii astrologice oferite de Minerva si alti astrologi din tara si Republica Moldova

0
84

Cabinetul de astrologie Astro Mercur organizează, pe 21 şi 22 martie 2015, cea de-a patra ediţie a Simpozionului Naţional de Astrologie „Ritmuri Astrale” dedicat echinocţiului de primăvară.
Ca şi la ediţiile anterioare, manifestarea va reuni astrologi de renume, dar şi astrologi mai puțin cunoscuți publicului, dar cu mare dragoste pentru astrologie si cu contribuții importante în dezvoltarea și în țara noastră a acestui domeniu deosebit de interesant.
Vor fi prezentate conferinte prin care astrologii participanți şi-au propus să explice publicului larg mecanismele acestei cunoaşteri.
Acest eveniment îşi propune să promoveze cunoaşterea astrologică în rândul publicului şi să readucă în atenţia noastră ritmurile naturii. Timp de două zile, vom realiza un schimb de informaţii şi de experienţă între iubitorii de astrologie, fie că sunt practicanţi profesionişti sau doar utilizatori de informatie astrologică”, a explicat Anca Tăutu, de la Cabinerul Astro Mercur.

minerva si Anca Tautu
Potrivit astrologului iesean, la acest simpion vor participa astrologi din ţară şi din Republica Moldova.
La Iasi este asteptata sa vina Minerva (Gabriela Dima) din Bucuresti, cunoscută publicului din aparitiile pe micul ecran, care va acorda si consultantă celor interesati de o discuţie particulară cu un astrolog. O altă prezenţă va fi Ionuţ Hristescu, unul dintre astrologii care au participat încă de la prima, alaturi de Valeria Grigoras si Loredana Chiperi, din Bucuresti, cunoscuti publicului nostru, de la ediţiile anterioare, dar vor fi şi astrologi care participa pentru prima data la acest eveniment – Victor Bratu si Alina Marcu de la Bucureşti, precum şi Raluca Chilianu din Iaşi. De asemenea, la simpozion va participa si Zinaida Visnevscaia, coordonator al Centrului de astrologie Urania din Republica Moldova (Chişinau), centru care este reprezentant al Academiei de Astrologie de la Moscova. Tot din Republica Moldova vor participa Veronica Casap si Cristina Guzinschi.
Deschiderea lucrărilor va avea loc sâmbătă 21 martie, la ora 10, în sala Verdi din Complexul Palas. Astrologii vor prezenta lucrări în două sesiuni, la care intrarea publicului va fi gratuită. Duminică, 22 martie, în Palas Mall va avea loc o prezentare interactiva cu tema „Cum folosim anul 2015 – momente şi etape importante pentru evoluţie”, discuţii libere, directe, între public şi astrologi. Simultan vor avea loc şi discuţii particulare, dar şi sesiuni de consultanţă astrologică la cerere.
Partenerii acestui eveniment sunt: Congress Hall, Unita, Radio Iaşi, CTS Corner, Apollonia Tv, Info Apollonia, Agora Press, Şcoala Naţională de Astrologie Quantum Astrologicum, Vrăjitoarea Electrică, Astrologie-Reiki, Astrocafe, Scoala Fidelia, Astro Text, Revista Astrele, Astrum, Iris Mariaj, Crème de la Crème şi 6TV .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here