Simpozion dedicat studenților cu premii de peste 5000 lei, la USV Iași

0
55

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași) recunoaște și recompensează studenții pentru eforturile depuse în cercetare oferindu-le diplome, premii și posibilitatea publicării lucrărilor în reviste BDI. În acest sens, pe data de 14 aprilie 2022, va fi organizat Simpozionul Studențesc, unde s-au înscris aproape 100 de studenți, masteranzi, doctoranzi ai USV Iași și de la universitățile partenere din Cluj, București, tineri de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași și de la Universitate Agrară de Stat din Chișinău, Republica Moldova.
Manifestare cu tradiție la USV Iași, simpozionul se va desfășura online, pe platforma Zoom. (link-ul de acces va fi prezentat pe pagina principală a site-ului USV Iași), pe 14 aprilie, cu începere de la ora 09:00.
Menirea evenimentului este de a oferi studenților cadrul pentru prezentarea și dezbaterea lucrărilor ce conțin rezultatele științifice și tehnice obținute de către participanții de la cele trei cicluri de studii, pe parcursul pregătirii profesionale, precum și de a facilita colaborarea științifică și schimburile de idei între participanți. Cei prezenți la această manifestare vor fi stimulați pentru a le se dezvolta apetitul pentru cunoaștere, spiritul analitic și pentru implicarea lor în viața academică.
În cadrul simpozionului pot participa studenţi înscrişi la licenţă, master şi doctorat, în cadrul a cinci secțiuni: Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare, Medicină Veterinară și Școli Doctorale.
USV Iași va acorda premii pentru fiecare din cele cinci secțiuni, iar cele mai bune lucrări vor fi publicate în revistele USV Iași cotate B+. Vor fi premiate lucrările științifice care se vor evidenția prin originalitate, calitatea cercetărilor și modul de prezentare. Valoarea totală a premiilor ce vor recompensa eforturile studenților participanți este de 5175 lei.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 7