De ce merită să-ți deschizi afacerea într-o clădire mixtă cu spații comerciale și rezidențiale?

0
52

Noi îţi recomandăm Azimut Copou!
Dacă ați petrecut mult timp analizând și urmărind anunțurile imobiliare comerciale, încercând să găsiți spațiul potrivit pentru afacerea dvs., știți cât de descurajant este întreg procesul. Deși sunt foarte mulți factori de luat în considerare, la sfârșitul zilei, totul se rezumă la un singur lucru: spațiul pe care l-aţi ochit îți îndeplinește cele mai stringente nevoi?
Odată cu apariția și dezvoltarea complexelor mixte rezidențiale și comerciale, a devenit mult mai ușor să răspundeți nevoilor afacerii voastre.
Clădirile multifuncționale înglobează spații rezidențiale, comerciale, culturale, instituționale si industriale. De exemplu, o clădire poate include magazine de vânzare cu amănuntul la parter, birouri la etajul al doilea și reședințe la toate etajele superioare.
Indiferent de aspect, există câteva beneficii serioase pentru a vă deschide afacerea într-un spațiu cu utilizare mixtă.
Azi îți oferim 3 motive bune de analizat:
Expunere mai mare față de clienți
Dacă profitul depinde în mare măsură de volumul de vizitatori pe care îl poate atrage afacerea dvs., alegerea unei locații care are rezidenți ce pot fi consumatori ai produselor sau serviciilor dvs. este un beneficiu imens. Așadar, indiferent dacă sunteți la început sau afacerea dvs. are o istorie bine stabilită, spațiul comercial de închiriere pe care-l alegeți trebuie să fie ușor de găsit.
Unii dintre cei mai buni potențiali clienți sunt cei care trec zilnic pe lângă locația dvs. Achiziţionând spațiu comercial într-o clădire cu utilizare mixtă, afacerea dvs. este imediat expusă clienților și chiriașilor rezidențiali care există deja în jurul tău, așa că profitați de vizibilitatea sporită.

O ajustare mai simplă la regulile de siguranță
Indiferent de segmentul comercial în care activați, reglementările de siguranță și zonare trebuie să fie o prioritate în acest spațiu. Prin închirierea într-o cladire cu utilizare mixtă, este mult mai probabil să respectați regulamentele și inspecțiile de alarmă de incendiu, cablaj, ventilație, acces pentru persoane cu handicap și lift, deoarece aceste cladiri sunt construite și întreținute de un singur proprietar care s+a gândit deja la aceste elemente de siguranță.

Sprijinim „Dezvoltarea inteligentă”
„Dezvoltarea inteligentă” este un element economic și comunitar planificat care funcționează pentru a reduce expansiunea urbană și efectele precare asupra mediului. Prin achiziţionarea unui spațiu comercial într-o clădire cu utilizare mixtă, chiriașii promovează dezvoltarea inteligentă.
Spațiile cu utilizare mixtă ajută la creșterea eficienței parcării și transportului, încurajează mersul pe jos, reduc dependența de combustibil și lucrează pentru conservarea peisajelor de mediu. Combinate, aceste eforturi îndepărtează nevoia de construcție a spațiilor comerciale independente și ajută la crearea comunităților concentrate pe legături sociale.
Indiferent dacă dezvoltați in Romania afaceri în comerțul cu amănuntul, producție, restaurante sau afaceri corporative și sunteți interesați de zona orașului Iași, ansamblul rezidențial Azimut Copou are spații disponibile pentru a fi cumpărate. Complexul rezidențial vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un cartier select din Iași, aproape de natură și cu priveliști extraordinare. Siguranța și calitatea materialelor utilizate în construcția complexului mixt Azimut Copou sunt garantate de prestigiul și experiența dezvoltatorului imobiliar — compania Inamstro România.
Pentru mai multe informații accesați www.inamstro.ro sau apelați numerele de telefon (+40) 758 557 555; (+40) 751 558 555.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 41 = 45