Sinucidere soc in comuna Tansa! O femeie s-a aruncat in fantana casei din cauza problemelor medicale si familiale

0
84

O femeie de 41 de ani din comuna Tansa  s-a sinucis in aceasta dupa amiaza, aruncandu-se in fantana din curtea casei. Adina S., mama a 2 copii, a ales sa isi termine socotelile cu viata intr-un mod pe atat de brusc, pe atat de brutal.

Am auzit-o ultima oara pe la orele 14.30, atunci cand am vazut-o pe ulita. Era foarte abatuta. A intrat in curte, am schimbat cateva cuvinte cu ea si apoi, dupa doua ore am vazut masina pompierilor si am auzit ca s-a omorat, aruncandu-se in fantana. Pacat, mare pacat, mai ales de copii astia care au ramas ai nimanui!”, ne-a spus o vecina.

In urma Adinei S. au ramas doi copii, o fata de 14 ani si un baiat de 20, plecat la munca in strainatate. Femeia era casatorita de 20 de ani, iar in ultimii ani facea din ce in ce mai des crize de epilepsie.  Tatal Adinei S. a fost gasit, la randul sau, mort intr-o padure, dupa cateva luni dupa ce a fost dat disparut de la domiciliu.

La aceasta ora, criminalistii aflati la fata locului incearca sa aflle cu exactivitate cauzele care au condus la producerea decesului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here