Premiu de 2500 de euro pentru o idee de proiect care sa promoveze Iasul in cursa pentru Capitală Culturală Europenă 2021

0
66

Echipa UNPR, formata dintr-un fost paznic, un taximetrist, un transportator – cumatru cu primarul interimar in curtea caruia s-au ingropat saci de bani pentru promovarea deficitara a Iasului in cursa pentru titlul de capitala culturala, un general, un senator cu averea amanetata la tigani si cativa felceri,  a lansat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în faţa Palatului Culturii, concursul „Trimite-ne MAREA ta IDEE pentru IAŞI!”. UNPR-istii pun la bataie suma de 2500 de euro pentru a cumpara  o idee de proiect  din partea ieşenilor, care să promoveze oraşul în cursa pentru Capitală Culturală Europenă 2021. Proiectele pot fi depuse la sediul UNPR Iaşi din bulevardul Ştefan cel Mare, nr.13, sau pe adresa de mail unpr.iasi@yahoo.ro, până pe 15 septembrie. Premierea va avea loc pe 20 septembrie.

Proiectul constă în adunarea unor idei prin care să sprijinim candidatura Iaşului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Sperăm că vor fi mulţi ieşeni dornici să se implice în concurs şi în sprijinirea oraşului nostru în această competiţie. Sperăm să-i avem alături de noi, să propună proiecte care să ajute Iaşul să ajungă acolo unde ne dorim”, a declarat Vasile Puşcaşu, preşedintele Organizaţiei Municipale UNPR Iaşi.

Am studiat regulamentul competiţiilor pentru desemnarea capitalelor europene ale culturii şi am găsit această nişă care nu este exploatată suficient. Nu am auzit ca cineva până acum să se adreseze direct ieşenior pentru a se implica activ în această competiţie. Astfel,  trebuie să le transmitem cetăţenilor faptul că ei sunt extrem de importanţi şi că implicarea lor poate aduce Iaşului acest titlu pe care îl merită”, a declarat deputatul Camelia Bogdănici, prim-vicepreşedinte UNPR Iaşi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here