Situatie ciudata la Palatul Roznovanu! Arhitectul Iasului suspenda activitatea cu publicul si da avize de urbanism prin …mail

0
43

Coronavirusul lovește și în afacerile imobiliare ale ieșenilor. Chiar daca întreaga activitate din Palatul Roznovanu nu a suportat modificări, arhitectul șef al Iașului a găsit de cuviință să suspende activitatea Direcției de Arhitectură și Urbanism a Primăriei, la nodul clasic și defectuos in care se desfășura aceasta, și va interacționa la distanta cu ieșenii care au nevoie de avize de urbanism …doar prin intermediul mailurilor.

În contextul răspândirii infecției cu noul coronavirus COVID-19, Direcția de Arhitectură și Urbanism a Primăriei Municipiului Iași recomandă cetățenilor interacțiunea la distanță prin intermediul adreselor de e-mail informatii@primaria-iasi.ro și urbanism@primaria-iasi.ro sau a numărului de telefon 0232.267.882, interioarele 126, 252, 104 și 169. Completările documentațiilor se vor depune în continuare la Registratura Primăriei Municipiului Iași, iar pentru celelalte probleme (neclarități, întârzieri ale actelor etc.), ieșenii sunt rugați să folosească modalitățile electronice și telefonice de comunicare”, a declarat Alexandru Mustiata (foto), arhitectul sef al Iasului.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =