Spectacol de iluzionism si teatru de papusi la Palas Mall

0
76

La Palas Mall, copiii vor avea parte de un week-end plin de surprize, cu tematică de Halloween. Spectacol de iluzionism, atelier de magie, concurs de sculptat bostani, teatru de păpuşi şi multe alte activităţi amuzante îi aşteptă pe cei mici, pentru a marca evenimentul „înfricoşător” aşteptat cu nerăbdare de toţi prichindeii.

Sâmbătă, 31 octombrie 2015, la Palas Mall este ziua dedicată evenimentelor de Halloween, organizate special pentru năzdrăvani. Din peisaj nu vor lipsi „vrăjitoarele”, care îi vor îndulci. De la ora 17.00, în zona Intersport, cei mai curajoşi copii sunt invitaţi să participe la show-ul „Magic Halloween”. Seara va debuta cu un spectacol de balet oferit de Prime Agency. Micuţii dansatori vor prezenta coregrafii tematice, captivând publicul cu talentul lor.

Odată cu înserarea, suspansul de Halloween va invada Palas Mall. Ştrengarii vor participa la un atelier de magie, unde vor desluşi secretele şi tehnicile unor trucuri. Magicienii Eduard şi Bianca, cei care au cucerit juriul şi publicul emisiunii TV „Românii au talent”, îi vor ghida pe copii să înveţe numere captivante, cu ajutorul cărora îşi vor putea surprinde familia şi prietenii. În plus, magia este un bun prilej pentru cei mici de a-şi dezvolta aptitudinile şi creativitatea. După ce au deprins îndemânări de magicieni, micuţii vor fi spectatorii spectacolului „Bibbity Bobbity Boo”. Vor admira momente comice şi de iluzionism şi vor participa la numere interactive de magie, cu fantome prietenoase, dispariţii şi apariţii impresionante, porumbei şi iepuraşi. În plus, cei desemnaţi pentru a fi asistenţi vor primi suveniruri şi cadouri.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, în parcul Palas vor putea fi admiraţi cei mai „de groază” bostani de Halloween. Marea Bostăneală este un concurs de sculptat dovleci, realizat în colaborare cu Liga Studenţilor Economişti. Bostanii înspăimântători sunt creaţi şi decoraţi prin cele mai ingenioase tehnici, astfel încât să îi sperie pe cei care vor să simtă spiritul de Halloween în plimbările lor în aer liber.

Duminică, de la ora 11.00, copiii primesc o nouă invitaţie la distracţie. De această dată, în zona Intersport, îi aşteaptă marionetele îndrăgite, care vor da viaţa unei poveşti amuzante, la teatru de păpuşi.

Tot duminică, de la ora 15.00, atmosfera relaxantă din Palas Mall va fi completată cu un recital de pian. Ritmuri îndrăgite din toate timpurile vor fi interpretate de artişti talentaţi, oferind ritm şi un plus de bucurie sesiunilor de shopping.

Până duminică, clienţii Palas Mall vor putea vizita Târgul de Artă şi Antichităţi, la parterul Atriumului, şi ExpoMineralia, la etajul 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here