Spectacol semnat de Andrei Șerban pe scena Operei ieșene

0
55

Unul dintre cele mai de succes spectacole din repertoriul Operei Naționale Române din Iași, „Les indes galantes”, în regia lui Andrei Șerban, revine pe scena teatrului liric ieșean. Marți, 14 iunie, cu începere de la ora 18:30, publicul va avea posibilitatea să vadă pentru prima dată în această stagiune creația lui Jean-Philippe Rameau. „Les indes galantes”, care a avut premiera la Opera Iași în urmă cu zece ani, a mai fost montat de Andrei Șerban și la Opera Garnier din Paris, în 2003.
Celebrul regizor român a fost profesor la universități de renume din SUA (Yale, Harvard, California, Columbia etc.) și a lucrat cu mari vedete în teatre celebre din lume, între care Metropolitan Opera New York, Royal Opera House Covent Garden Londra, Opera Bastille Paris.
În evenimentul de mâine, alături de soliști ai teatrului liric ieșean, Corul, Baletul și Orchestra Operei Naționale Române Iași, spectatorii vor putea urmări câțiva invitați speciali: soprana Mădălina Barbu, tenorul Lucian Dolhăscu și soprana Rodica Vica.
Biletele de intrare la reprezentația amintită pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, care este situată în foaierul instituției.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 − 42 =