Spitalul Spiridon, transformat in studio foto de victima inchipuita care l-a hartuit luni de zile pe city managerul Iasului

0
66

Jupuitu lu Gatuitu, cel cu privirea senina precum vaca la drezina, a scos o agresiune de la naftalina. Nu este o replica din Morometii, ci un incident petrecut la Iasi, care spune multe despre deprecierea actului politic din aceasta urbe in care indivizi veniti de nicaieri vor sa isi puna amprenta pe soarta si banii acestui oras.
Un astfel de individ, pe numele sau Dan Stefan, pus de Cristian Diaconescu in staff-ul PMP Iasi, in lipsa de altceva, a clocit gandul ca nu are cum sa iasa in fata decat daca este protagonistul unui scandal, si ca nu poate capata notorietate decat daca atrage in scandal si o persoana cunoscuta.
Asa se face ca individul s-a deplasat la sediul PMP cu rolul de victima la purtator, acolo unde l-a provocat pe fostul deputat Petru Movila, impotriva caruia duce o campanie de defaimare si de hartuire a lui si a familiei acestuia de cateva luni bune. Sicanarea acestuia a degenerat intr-o imbranceala reciproca, dupa care, victima inchipuita a dat fuga la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Sf. Spiridon, acolo unde a transformat un salon intreg, iar mai apoi curtea spitalului, in studio pentru sedinte foto si live-uri plangacioase.

Tocmai preluam un bolnav dintr-o ambulanta, cand mi-a atras atentia un grup galagios de persoane care se aflau in curte. Persoanele respective il flancau pe un domn cu guler ortopedic, aflat intr-un scaun, care radea si le atragea atentia celorlalti sa il lase sa fie serios, ca are de facut un live, ca sa “ii arate el lui Movila ca treaba nu ramane asa“, ne-a relatat un asistent de la Spitalul Sf. Spiridon.
Practic, in conditiile in care sute de bolnavi stau si cate o zi pana reusesc sa ajunga intr-un salon, acestui individ I s-a pus la dispozitie un salon intreg si i s-a permis, total pe langa regulamentele interne, sa filmeze si sa fotografieze, inclusiv cadre medicale, fara acceptul acestora.
Nu agreez violența și niciodată nu m-am dedat la astfel de incidente. Povestea, pentru că fix asta este, nu a decurs în acel mod. Este încă un episod, dintr-un șir extraordinar de lung de presiuni și harțuiri, concertate împotriva mea și a Organizației PMP, din partea unor oameni de calitate îndoielnică, care au un singur scop – cea de a pune stăpânire pe tot ceea ce înseamă PMP Iași și a-și asigura locuri în 2024.
Imediat după incident am depus o plângere la poliție în care am explicat ce s-a întâmplat și am cerut să se facă cercetări pentru a se clarifica situația. Nu am absolut nicio emoție că adevărul nu va fi decât unul foarte clar: nu sunt vinovat de modul în care individul a apărut în acel video postat pe rețele de socializare, fapt care va fi demonstrat mai ales de camerele video din zonă, precum și de martorii prezenți.
Sunt consternat că după atâția ani de muncă am ajuns să mă apar în fața unor oameni mici, puși doar pe rele, dând explicații pentru niște evenimente care nu îmi stau în caracter. Nu voi lăsa organizația Iași pe mâinile unor astfel de personaje care au un comportament de tip mafiot
”, a declarat Petru Movila, city managerul Iasului.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 − = 37