Firma Mior mai trage 200.000 de euro de la Primarie pentru 4 zile de stropit prin oras dupa capuse

0
51

Municipalitatea va continua să realizeze în lunile următoare acțiuni de dezinsecție, larvicidare și tratamente împotriva căpușelor.
În zilele de 5, 10 și 12 mai vor fi făcute acțiuni de dezinsecție, iar pe 9 iunie sunt programate servicii de dezinsecție, larvicidare și tratamente împotriva căpușelor, urmând ca pe 21 și 23 iunie să fie realizate numai acțiuni de dezinsecție.
Prestatorul acestor servicii este asocierea SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL. Valoarea contractului subsecvent este de 859.255,87 lei, cu TVA.
Datele prezentate sunt orientative și depind de condițiile meteorologice sau alți factori care ar putea restricționa efectuarea serviciilor. Astfel, de exemplu, lucrările de dezinsecție, larvicidare și tratamentele împotriva căpușelor programate pe 28 aprilie nu s-au realizat din cauza precipitațiilor.
Pentru dezinsecție și pentru tratamentul împotriva căpușelor pe domeniul public produsul folosit este Sting, iar pentru larvicidare VectoBac WG.
Orice alte informații privind modul de desfășurare a acestor acțiuni pot fi obținute de la prestator, la telefon 0232.254.328, sau de la Direcția Tehnică și Servicii Comunitare a Primăriei Municipiului Iași, la telefon 0232.267.582, interior 148.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =