Statie RATP, cu canapea si calorifer, pe b-dul Independentei

0
67

O statie mai putin obisnuita, menita sa ia ochii de la conditiile jalnice din mijloacele de transport in comun ale RATP, a aparut peste noapte in dreptul magazinului Fidelio de pe b-dul Independentie. Statia cu pricina a fost  amenajată prin intermediul companiei de publicitate WINK de către Caretta, companie cu experinta in  producerea sistemelor de acoperiş din ţiglă metalică.

Pentru că ideea centrală a proiectului e “simte-te ca acasă sub acoperişul Caretta”, ieşenii vor mai putea vedea în staţie şi alte elemente specifice unei camere de zi – o canapea si un calorifer real.

Proiectul de mobilier urban realizat de Caretta transformă staţia Piaţa Independenţei într-un spaţiu cu totul diferit şi credem că poate deveni un spaţiu în care te opreşti cu drag chiar şi dacă nu obişnuieşti să mergi cu autobuzul. Pentru că, realist vorbind, staţiile de călători standard nu sunt cunoscute de regulă pentru sentimentul plăcut pe care îl ai cȃnd aştepţi, sau pentru confortul lor. Dar noua amenajare a staţiei  Piaţa Independenţei va face cu siguranţă călătorii să se bucure că au ajuns, în drumul lor, şi aici”, a spus Doru Chirica, manager partener la WINK.

Refugiul de călători din Piaţa Independenţei este un proiect desfăşurat pe o perioadă de 12 luni, prezintă harta reţelei de transport în comun şi oferă posibilitatea afişajului public gratuit pe spatele staţiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here