Stefan Mandachi vrea sa sterilizeze toti cainii fara stapan din Suceava. “Visul meu este să nu mai existe niciun câine fără stăpân în România”

0
85

Suceveanul Stefan Mandachi si-a luat un angajament public, de a achita toate sterilizările câinilor din județul Suceava! Omul de afaceri sustine ca dacă în alte județe din țară se găsesc antreprenori cu dare de mână, care să finanțeze proiecte similare, la Suceava va organiza el si voluntarii sai o campanie similară, cu echipele, doctorii și veterinarii suceveni.
La Suceava, împreună cu “Casa lui Patrocle” înregistrăm non-stop! Înscrie-te cu SMS la 0740608857 (garantat vă sunăm pe toți, chiar dacă volumul e foarte mare).Ne-ați ajuta extrem de mult dacă i-ați anunța și pe oamenii care nu au Facebook să-și aducă animalele la sterilizat (și în drumul lor spre cabinet să mai agațe și un câine hăituit și abandonat pe stradă, în parcări, în șanțuri, râpe, șantiere, gârle). In fiecare zi, fără excepție, până la 1 sept poți să curmi suferința viitorilor pui, născuți fără voia lor, care ar duce o viață de coșmar (foame, sete, bătaie). Fii îngerul păzitor al unui suflet neprihănit și acționează! Implică-te, nu sta deoparte!
Oamenii au înțeles că doar sterilizarea este soluția civilizată în secolul 21, nicidecum euthanasia și hingherii.Visul meu este să nu mai existe niciun câine fără stăpân în România. În acest moment, obiectivul este foarte clar: sterilizarea tuturor câinilor din județul Suceava
“, a declarat Stefan Mandachi.
In demersul sau, Stefan Mandachi este ajutat de mai multi doctori si cabinete veterinare, precum GASPAR GABRIEL – SCOOBY VET, TIGHINEANU MARIUS – TIGMA VET, RADU IONUȚ – RIO VET, LEFTER DORU – VET EXPERT, LUPU SEBASTIAN – PRO ANIMALS TINA MED, BIKIR STEFAN – FAN VET, CHIHAIA CATALIN – NORD VET, RUSU CATALIN – ANIMAVET, HEALER VET – HORTOLOMEI ALEX, TEO VET – TEODOREANU ADRIAN, TEN VET- SOFIAN BOGDAN, CUORE PET VET HUMOR – Bogdan Dascalu – GURA HUMORULUI, ZUBI VET – ZUB GABRIEL – RADAUTI, MARGIVET – DR LAZAR – MARGINEA.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here