Strategie ticaloasa sau prostie crasa? O comunitate din judetul Iasi, sabotata din interior chiar de alesii locali din partea PNL

0
67

Consilierii PNL Mircești continuă planul de sabotaj al ședințelor de Consiliu Local! In prima sdinta de CL din acest an, consilierii PNL Mircești au continuat să saboteze ședințele de Consiliu Local, lipsind pentru a două oară consecutiv nemotivat de la acestea.  Lipsa acestora de la ședințe duce la neîndeplinirea cvorumului, iar acest lucru blochează proiectele primarului USR PLUS de dezvoltare a comunei.

În ședința programată în data de 7 ianuarie, se avea în vedere aprobarea anexelor necesare cu scopul obținerii unei finanțări de 77.000 euro pentru materiale sanitare, destinate unității de învățământ Vasile Alecsandri. Lipsa consilierilor PNL de la această ședința a facut ca obținerea finanțării acestui proiect să fie pusă sub semnul întrebării.

Interesele cetățenilor trebuie să primeze, iar aleșii locali ai PNL trebuie să înțeleagă că acțiunile domniilor lor duc la sabotarea în mod direct a cetățenilor! Țin amintesc și faptul că, în urmă cu aproximativ o luna de zile, la alocarea celor de 876 milioane de lei din fondul de rezervă bugetară, primăriei Mircești nu i s-a alocat niciun leu din acest fond, celelalte două primarii cu primari USR PLUS, Rediu, respectiv Movileni, primind sume insignifiante, raportat la sumele alocate U.A.T urilor conduse de către primari PNL. Aceste acțiuni sunt condamnabile, iar aleșii PNL ar trebui să trateze lucrurile cu responsabilitate, să-și îndeplinească datoria morală pe care o au față de cetățeni și să nu uite că au un jurământ făcut față de aceștia”, declară Ștefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS în Consiliul Județean.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here