Strazile din Iasi pe care ar fi bine sa le evitati. Restricţii de circulaţie, incepand de azi

0
70

Începând de astăzi, mai multe strzi din municipiul Iasi vor suporta modificări în regimul de circulatie auto. Incepând din această seară, de la ora 18.00, vor fi restricţii de circulaţie în zona Podul Roş şi Pasajul Nicolina, pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare. La pasajul Nicolina se va asfalta în totalitate, inclusiv pe firul de urcare spre CUG, iar în Podul Roş continuă lucrările de asfaltare pe timp de noapte.
Avem în continuare restricţii de circulaţie pe strada Toma Cozma, acolo unde s-a turnat asfalt pe segmentul cuprins între strada Manolescu şi b-dul Carol. Aceste lucrări vor continua până la intersecţia cu strada Tăcuta, în cursul zilei de mâine (azi n.r.), urmând ca pe parcursul următoarelor două săptămâni să intervenim şi cu stratul de uzură”, a declarat primarul interimar, Mihai Chirica.
De asemenea, alte restricţii de circulaţie ce vo fi impuse în cursul acestei luni, vizează zona pasajului Octav Băncilă, pe strada Străpungerii Silvestru, în zilele de 3 şi 4 septembrie, între orele 22.00 – 4.00. Totodată, există o solicitare de restricţionare a traficului pentru lucrări executate în mediul privat, respectiv clădirea de pe strada Sf. Lazăr executată de Palas. Solicită restricţii de circulaţie pe strada Sf. Lazăr, în dreptul şantierului lor, în perioada 4-11 septembrie şi de pe 21 septembrie până pe 26 octombrie. „Nu e o oprire de circulaţie, ci doar vor folosi prima bandă pentru a aşeza utilajele, echipamentele cu care toarnă betoane. Totul se va petrece sub supravegherea Poliţiei Locale, cu indicatoare, şi cu devieri de circulaţie dacă este cazul”, a declarat Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here