Ateliere de creatie si Cupa de toamna la sah, la Iulius Mall

0
74

La final de săptămână, princhindeii au program special la Iulius Mall Iaşi: vor învăţa să creeze orare amuzante pentru şcoală, iar cei pasionaţi de şah se vor întrece în mutări strategice.

Cei mai mici iubitori ai şahului şi-au dat întâlnire, în week-end, la Iulius Mall. Competiţia „Cupa de Toamnă” va avea loc în perioada 4 – 6 septembrie 2015, la etajul doi al mall-ului, şi va reuni zeci de iubitori ai sportului minţii, prichindei cu vârsta sub 14 ani. Etapele de concurs sunt programate de vineri până duminică inclusiv, cu începere de la ora 10.15. Cei mici vor juca în sistem elveţian, de şapte runde. Spiritul competiţional al copiilor va fi răsplătit cu premii atractive: sume de bani, vouchere de cumpărături, cupe, medalii, diplome şi multe alte surprize. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv „Micul Şahist” şi Iulius Mall.

Şcoala se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care cei mici sunt invitaţi de Iulius Mall să se distreze într-un mod cât se poate de creativ. Sâmbătă, de la ora 11.00, la parterul mall-ului, în zona Stef, copiii vor avea ocazia să înveţe să realizeze manual orare, pe care le vor folosi la şcoală. Lecţiile vor fi oferite de specialiştii clubului „Flori de portocal”, iar materialele necesare creaţiilor vor fi puse la dispoziţie de Iulius Mall. Participarea este gratuită. Detalii și înscrieri la: 0740/574.524, ateliere.copii@gmail.com sau client.is@iuliusmall.com, 0232/ 208 500.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here