Sute de locuinte ANL pentru angajatii din sanatate, ridicate in zonele Chimiei, Gradinari si Moara de Vant

0
61

Un complex de locuințe dedicat specialiștilor în sănătate va fi construit în zona Grădinari. Pe 8 martie, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a semnat contractul de proiectare și lucrări de execuție pentru acest obiectiv.

Încă de la începutul anului am trimis o serie de proiecte la Guvernul României și la mai multe ministere. În urmă cu câteva zile, de la Ministerul Dezvoltării am primit o veste foarte bună pentru tinerii ieșeni în ceea ce privește propunerile noastre de proiecte pentru programul ANL în Municipiul Iași. Ni s-a comunicat că pentru obiectivul de investiții din bulevardul Chimiei, nr. 75-77-79-81 a fost încheiat contractul, inclusiv pentru partea de lucrări. Este vorba de un bloc S+P+3E, pe un teren de 2.400 metri pătrați, cu 32 de apartamente. Până la sfârșitul lunii aprilie sperăm să dea ordinul de începere. Pe același amplasament urmează a fi realizat încă un tronson cu 32 de apartamente”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Edilul a adăugat că reprezentanții ministerului au confirmat faptul că în programul ANL mai sunt incluse patru tronsoane, cu câte 72 de apartamente, în Zona Grădinari B, și că va exista și un proiect mai amplu pentru specialiști din sănătate, pentru zona Moara de Vânt, unde Primăria deține un teren disponibil de 140 de hectare.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here