“Tăinuitorul lui Nichita” se pensionează după o viață de huzur pe bani publici

0
68

Cea mai mare putoare bugetară din Palatul Roznovanu, iese la pensie. Motiv de ușurare pentru un oraș, pentru angajații Primăriei dar și contribuabilii care s-au lovit zeci de ani de obtuzitatea  directorului general al Primariei Iasi, Dumitru Tomorug. Acest trantor de lux lasă in urma un post vacant important care așteaptă un om de o anumita competenta.

La auzul numelui lui Dumitru Tomorug, oamenii strâmbă din nas cu scarba. După o viață de supt din resursele bugetare, de pe funcții cheie în administrațiile Simirad, Nichita si Chirica, acest funcționar nu lasă în urmă nici măcar o urma de părere de bine. Numele său a fost vehiculat în tot felul de licitații și atribuiri cu cântec, lucrări făcute de mântuală, o avere la negru băgată sub preș, amantlăcuri în timpul programului cu madama Paula Vornicu si  imensa slugarnicie fata de sefi, la antipozi de interesul minim pe care l-a purtat acestui oras.

In anul 2015, Dumitru Tomorug, director tehnic la acea vreme, a fost pus sub acuzare pentru tainuire. Obedientul subaltern al lui Nichita a si fost dovedit de altfel, de catre procurorii DNA, ca ascundea banii negri ai primarului in apartamentul amantei, Paula Vornicu.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 21 = 25