Targ de antichitati si evenimente antrenante, la Palas Mall

0
58

In acest week-end, Palas a pregătit un program plin de evenimente: târg de antichităţi, Bag Expo şi Expomineralia, dar şi demonstraţii de dresaj canin, expoziţie de autovehicule de intervenţie şi multe alte surprize, cu ocazia Zilei Poliţiei Române.
Vineri, 25 martie 2016, la Palas începe o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Zeci de anticari din regiune vor împărtăşi cu vizitatorii pasiunea pentru cele mai frumoase şi interesante obiecte cu patina timpului. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii sau caută un cadou aparte, vor găsi la etajul întâi al Atriumului o varietate de piese cu dichis: bijuterii, numismatică, filatelie, ceasuri, porţelanuri, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole înnobilate de trecerea timpului. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart şi poate fi vizitat până duminică inclusiv.
Sâmbătă şi duminică, între orele 15.00 – 20.00, ieşenii veniţi la cumpărături sau relaxare, în ansamblul Palas, sunt invitaţi să participe la activităţile organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Astfel, în parc şi în Palas Mall, publicul va avea ocazia să admire autospecialele Poliţiei Rutiere, un autolaborator criminalistic şi demonstraţii de dresaj canin. Totodată, vor avea loc sesiuni de educaţie civică şi rutieră pentru cei mici, precum şi exerciţii demonstrative de autoapărare ale trupelor speciale din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. În plus, cei interesaţi de o carieră în acest domeniu vor primi toate informaţiile referitoare la profesia de poliţist.
Ediția de primăvară a târgurilor Bag Expo și Expomineralia continuă în Atriumul Palas Mall până duminică inclusiv. Doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate cu mii de genți în pas cu moda și cu bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase, care să le îmbogățească garderoba în noul sezon. Vedetele târgului Expomineralia sunt bijuteriile realizate din pietre în stare brută, așa cum sunt cele din diamante neprelucrate, safir imperial, smarald, topaz, tanzanit, rubin și multe altele. Clientele Bag Expo sunt așteptate cu noutăți de sezon, mare parte din colecția actuală reprezentând piese create în atelierele din Italia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 7 = 11