Targ handmade de primavara si surprize de Dragobete, in week-end, la Iulius Mall Iasi

0
55

Sfârșitul de săptămână aduce la Iulius Mall Iași evenimente care să îi încânte deopotrivă pe cei mari și pe cei mici. Târg Handmade cu mărțișoare și sugestii de cadouri, competiție de șah pentru copii și surprize pentru îndrăgostiți sunt propunerile pentru următoarele zile.

Week-end-ul începe cu o sărbătoare autentic românească, dedicată iubirii. De Dragobete, 24 februarie 2017, în intervalul orar 17.30 – 20.30, cuplurile prezente în Iulius Mall Iași vor fi întâmpinate de Făt Frumos și Ileana Cosânzeana, care le vor oferi răvașe de iubire.

De vineri până duminică, la etajul 2 al Iulius Mall Iași se desfășoară Cupa „Micul Șahist”. Vineri, de la ora 17.00, concursul va fi pentru copiii de 5 și 6 ani, sâmbătă, de la ora 16.00, se vor duela în mutări inteligente elevii de clasa I și a II-a, iar duminică, de la ora 16.00, este timpul ca prichindeii din clasa pregătitoare să își demonstreze iscusința. Micii șahiști vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, medalii și premii. Participarea este posibilă doar pe bază de înscrieri, iar detalii pot fi obținute de la Clubul „Micul Șahist”.

De sâmbătă, 25 februarie, până miercuri, 8 martie, Iulius Mall Iași va găzdui o ediție specială a Târgului Handmade. Expozanții vor fi prezenți în mai multe zone de la parterul și etajul 1 al mall-ului, propunând clienților sugestii ispirate pentru mărțișoare și cadouri de Ziua Femeii. Simboluri ale primăverii realizate manual, prin tehnici inedite și sub cele mai variate forme, vor putea fi alese de cei dornici să le ofere persoanelor dragi mărțișoare unicat. În plus, domnii care vor să le impresioneze pe femei, de 8 martie, cu daruri speciale, care poartă amprenta originalității, pot opta pentru bijuteriile, decorațiunile, accesoriile și alte articole handmade, disponibile la târgul din Iulius Mall.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 − 40 =