Târgul AGRALIM debuteaza in acest an la Ferma Ezareni. 150 de companii prezente pe o platformă expoziţională de 100.000 de metri pătraţi

0
75

In perioada 3-6 septembrie 2015 ABplus Events organizează la Ferma Ezăreni Targul pentru Fermieri AGRALIM, intr-un amplu parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinaă “Ion Ionescu de la Brad” din Iași.
AGRALIM infățișează un oraş agricol cu amenajări pe o platformă expoziţională de 100.000 de mp, creat pentru a găzdui cele 150 de companii prezente: zeci de hale mobile expoziţionale, 6 zone de demonstraţii live ale utilajelor agricole, 5.000 de mp de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, peste 3 km de alei temporare, peste 800 de locuri de parcare pentru vizitatori.
Zilnic, la AGRALIM, targul de tradiție din Regiunea de Nord – Est a Romaniei, vizitatorii vor avea acces la un amplu program de demonstrații agricole privind lucrarile solului, un adevărat spectacol de tehnică agrară, demonstrații cu mașini de erbicidare, demonstrații cu utilaje agricole de mici dimensiuni, drive test in poligon cu tractoare de pană la 100 CP.
AGRALIM, eveniment cu participare internațională, dedicat fermierilor din regiunea de Nord-Est
La AGRALIM sunt prezente cu tehnică agrară și soluții complete pentru fermele vegetale și zootehnice un număr de 150 de companii din Italia, Germania, Olanda și Ungaria, Spania, Danemarca și SUA, reprezentate de producători sau dealeri autorizați. AGRALIM se bucură și in acest an de  parteneriate directe și misiuni economice cu Republica Moldova și Ucraina, targul fiind vizitat de delegații din cele două țări. Loturi demonstrative de culturi agricole prezentate de unii dintre cei mai mari producători și furnizori de semințe. Alături de utilaje performante sunt prezentate, ca in fiecare an, loturi demonstrative de culturi agricole de porumb, floarea soarelui, soia și sorg realizate de unii dintre cei mai mari producători și furnizori de semințe: Biochem, Donau Saat, Pioneer, Saaten Union, Vemri House Organic și Procera.
Vizitatorii vor avea acces la ultimele noutăți și produse pentru o agricultură performantă și producții ridicate la hectar: tehnologii avansate pentru protecția plantelor, echipamente pentru cultivarea de legume și fructe, sisteme de irigații, sere, semințe și soluții pentru agricultura bio, scheme moderne de fertilizare a solului, soluții software pentru supraveghere aeriană culturi, sisteme GPS de autoghidaj, soluții de silozare, uscare și transport cereale.

Demonstraţii de utilaje si masini agricole, drive test in poligon

In perioada 3-6 septembrie 2015 AGRALIM va avea un amplu program de demonstrații care permite fermierilor testarea utilajelor, mașinilor și echipamentelor agricole prezente in expoziție: demonstrații pentru lucrările solului,
demonstrații de erbicidare, demonstrații cu utilaje și echipamente de mici dimensiuni și drive test, realizate zilnic. Vizitatorii care dețin permis de conducere vor putea participa la sesiuni de drive-test 絜 poligon cu tractoare de pană la 100 CP, acestea fiind organizate zilnic de AGRITEHNICA, TITAN MACHINERY, IPSO și Agricola 96.
Demonstrații cu utilaje agricole privind lucrările solului sunt realizate in cadrul AGRALIM de Agritehnica, General Leasing,   IPSO, General Leasing, Titan Machinery, Agri Alianța, Lantec Industries. De asemenea, programul este completat prin demonstrații de erbicidare cu mașini pentru intreţinerea culturilor agricole de la Agritehnica, Agrifac Olanda și Agricola 96. Utilaje de mici dimensiuni, mașini și echipamente de la Javier Camara, Lantec Industries și Toyota vor putea fi văzute la demonstrațiile organizate zilnic la targul AGRALIM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here