Tarom renunta la cursele spre Italia. De pe Aeroportul Iasi nu se mai zboara spre Torino, Roma si Bologna. Vezi care sunt alternativele

1
70

In timp ce operatorii low-cost își extind operațiunile, Tarom se reorienteaza catre piața locală și regională. Conform sistemului de rezervări Tarom, vor fi operate modificări la baza de la Iasi, a doua bază după cea de la București.

Tarom renunță la rutele Iași-Roma, Iași-Torino și Iași-Bologna. Pare surprinzător, dar se pare că Tarom renunță la zborurile spre Italia. Cu toate că ruta Iași-Torino nu are concurență, Tarom a decis sistarea ei din 26 martie 2017. Zborurile pe ruta Iași-Bologna sunt scoase din sistem după data de 24 martie 2017. Ultimul zbor pe ruta Iași-Roma va fi operat pe 31 martie 2017.

De la baza din Iasi, Tarom va continua să zboare pe rutele Iasi – Madrid, Iasi – Munchen, Iasi – Londra Luton, Iasi – Tel Aviv și Iasi – București.

Ce alternative aveți la rutele anulate de Tarom

Pentru Iasi – Bologna, puteți alege zborurile directe operate de Wizz Air. Pentru Iasi – Torino, momentan nu există alternativă cu zboruri directe. Însă puteți alege zborurile directe Bacău – Torino cu Blue Air sau zborurile Iași – Torino via București tot cu Blue Air. Pentru Iasi – Roma, puteți alege zborurile directe sau cu escală via București de la Blue Air sau zborurile directe de la Wizz Air.

De asemenea, ruta ruta Iași – Torino devine sezonieră. În momentul acesta, în sistemul de rezervări Tarom puteți face cumpăra bilete din/spre Torino și în lunile iunie, august și septembrie. Vor fi operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de marți, joi și sâmbătă!

Marius GAVRILESCU

1 COMMENT

  1. Multumim tare companiei Tarom si aeroportului Iasi, au reusit ce n-a reusit nici Lufthansa cu grevele!Asa o neseriozitate si prostie, mai rar!S-au chinuit sa puna pe picioare niste curse bune, aveau practic monopol, si acum ce fac, le desfiinteaza!Torino chiar nu era cerut?Ma supara ca s-au chinuit un an jumate cu cursa Iasi-Munchen, au facut-o initial de 2 ori pe saptamana si acum de 3 ori, au pus-o si la ore rezonabile sa ajunga oamenii, au castigat pasageri din toata Moldova ba si din Maramures sau Republica Moldova, si acum…o desfiinteaza de tot!!!!Din aprilie nu mai este deloc!Era un fel de cursa-naveta, cu oameni ce lucreaza in Germania si care-si vizitau familiile, parinti mergeau la copii, unii la tratamente, studenti, romani, nemti, greci, aproape plina mereu.
    Regional si local face Blue Air ba si Wizz, destul, i-a luat Tarom-ului painea de la gura.Acum o da(painea) pe toata.Macar de-ar inlocui ei cursa asta!
    Multam fain de asa o re-organizare!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here