„Te iubesc, mama!” – Mesajul pe care Palas Iasi te indeamna sa-l spui celei mai importante femei din viata ta, oferindu-ti premii la cumparaturi

0
88

8 martie este un moment potrivit pentru a onora feminitatea, iar Palas Iași celebrează ziua celei mai importante ființe din viața ta cu daruri speciale. La începutul lunii martie, oferă-i cadouri unice și bucură-te de campania ,,For MOM, with love!”.
Mama, „începutul tuturor începuturilor”, este figura feminină care te însoțește întreaga viață, cu sfaturile, bunătatea, îmbrățișările, sărutările și mustrările sale. Anul acesta, în perioada 1 – 8 martie, cumpărăturile din Palas Mall îți aduc șansa unor premii pe care să le oferi împreună cu cel mai sincer ,,Mulțumesc!”.
„Mi-e dor de tine”, „îți sunt recunoscător”, „vreau să te strâng în brațe” sunt câteva dintre gândurile care ne trec prin minte ori de câte ori ne gândim la mama. Palas te încurajează să i le spui. Dacă ai făcut cumpărături de minimum 500 de lei, pe un bon fiscal sau mai multe cumulate (doar din ziua achiziției), vino în zona Guess și găsește-ți inspirația, participând la campania ,,For MOM, with love!”. Alege mesajul care o reprezintă de pe panoul digital al gândurilor frumoase, în spatele cărora se ascund premii, și poți câștiga vouchere de la Sokolov, Xpert Beauty, Liu Jo, Intersport, Enzo Bertini, Chicco, MAC, Donna Carina, my Geisha sau DM, cutii de bomboane, cosmetice Kiehl’s, seturi de pahare de prosecco și căni de cafea – personalizate de artiști cu mesajul dorit de tine. Dacă îți dorești mai mult decât un premiu instant, poți intra în cursă pentru a câștiga unul dintre cele 8 parfumuri de lux, oferite de Beautik HAUTE PARFUMERIE, prin tragere la sorți. Pentru mai multe detalii, îți punem la dispoziție regulamentul campaniei aici.
Ești în căutarea cadoului perfect pentru această zi specială? Pe lângă darurile preferate de 8 Martie, cum sunt florile, ciocolata și bijuteriile, vei găsi la Palas o varietate de opțiuni din care să alegi, mai ales că Atelierul Artistului și Târgul ,,Mărțișor și Tradiție” vin, ca în fiecare an, cu dovezi ale măiestriei artizanilor talentați. Indiferent cum alegi să îți exprimi recunoștința, împărtășește momentele frumoase și oferă cadouri pe care le va prețui pentru totdeauna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here