Comedie de succes, in premiera la Iasi

0
85

Duminică, 19 martie, începând cu ora 18:00, Teatrul Elisabeta din București prezintă comedia “Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit”, în premieră pentru publicul ieșean. Spectacolul e montat de Șerban Puiu, unul dintre cei mai de succes regizori de comedie din țară, și îi are în distribuție pe Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimiși, Vasile Calofir, Mirela Stoian și Vlad Ianuș.
Comedia „Fanteziile soțului meu…” aduce în discuție influența cărților de psihologie mainstream asupra vieții cotidiene, și arată ce se poate întâmpla atunci când sfaturile citite sunt aplicate greșit. Soții Griffin au o viață perfectă… mai puțin în dormitor. Domnul Griffin nu acceptă niciun fel de înfrângere, așa că apelează la lecțiile unei cărți de psihologie râvnite. Încercând să pună în practică diverse fantezii menite să reaprindă flacăra iubirii, soții Griffin ajung să implice în această poveste personaje neobișnuite și să dea naștere unor probleme și mai mari.
În București, spectacolul s-a bucurat de succes încă de la premieră, și s-a jucat doar cu casa închisă. Publicul are ocazia să-i revadă pe actorii îndrăgiți din “Puricele în ureche”, “Capcană pentru un bărbat căsătorit” sau “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, comediile pe care Teatrul Elisabeta le-a adus în Iași.
Spectacolul va avea loc duminică, 19 martie, de la ora 18:00, la Cinema Victoria din Iași. Biletele sunt disponibile la agenția Casei Studenților, dar și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro, www.SpectacoleIasi.ro și www.Bilet.ro.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here