Teroare in cartierul Alexandru. Boschetarii care se hranesc din containerele Billa au pus stapinire pe scarile de bloc

0
80

În spatele supermarketului Billa de la Minerva, hoarde de tigani si boschetari care se alimentează de la containerele acestui supermarket au pus stapanire pe scarile de bloc din zona. O stare de nesiguranta pluteste in aer. Locatarii din zonă acuză faptul că noapte de noapte, mai multe familii de ţigani îşi fac culcuşuri în scările de blocuri din zonă, atraşi de posibilitatea de a-şi caştiga hrana din containerele de la Billa. Oamenii din zona spun tiganii se duc ziua la cerşit iar noaptea revin la containerele Billa in care cotrobaie pana noaptea tarziu, dupa care intra in scarile de bloc unde dorm sau isi fac nevoile.

O să încercăm să luăm măsuri, aşa cum am luat măsuri şi în zona Gării. Pe Străpungerii Silvestru, cum se intră în spatele blocurilor, pe sensul de mers spre Canta, este un gard al CFR-ului, găurit din loc în loc, unde cei care sustrag de la cetăţenii din vagoane sau care îşi petrec noaptea pe peroane profită de aceste spărturi pentru a avea unde fugi. Ei bine, in urma reclamatiilor cetatenilor am reusit sa deratizam intreaga zonă”, a spus viceprimarul Gabriel Surdu.

Un astfel de caz a fost sesizat in urma cu doi in zona magazinului Lidl din strada Pantelimon Halipa unde, la adapostul noptii, zeci de tigani rupeau grilajele tarcului in care se aflau containerele si se hraneau din acestea precum cainii.illa spate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here