Tiganii, acest borhot care impute natia romana (necenzurat)

0
95

Statul roman ar trebui sa isi revizuiasca politicile sociale si abordarea globala fata de tigani. Aceasta etnie cacatoare de puradei legati la gat cu cheia analfabetismului si cu praduiala in gene, a inceput sa acapareze intregul buget de rezerva al statului, pus deoparte pentru cataclisme genetice si demografice. Aceasta mazga imputita a atras in jos, cel putin in ultimii 25 de ani, tot ce avea Romania asta mai moral si mai frumos, aceasta tara care arata acum precum un cur acoperit de o pereche de chiloti gauriti printre “faldurile” carora isi baga toti nasul si pula. Scarbavnicul popor pasiv nu pare insa deranjat de degradarea pe care o aduce aceasta etnie, de la an la an, in mintile tulburate de foame si promiscuitate, in casele ferecate cu angoase, cu gandul sinuciderii si al plecarii, in cartierele unde uscat e simtul civic si atrofiata buna intelegere. “Valorile morale ale acestui popor, ce niciodata n-a ravnit la bunul altuia, ci doar si-a aparat saracia, ne dicteaza ca pe aceste pamanturi trebuie sa traim pasnic alaturi de etniile conlocuitoare”, imi tiuie si acum in minte astfel de fraze ce perverteau masele amorfe de romani, lipsite de personalitatea civica si nationala,  si inca continua sa o faca. Astfel, am ajuns sa fim calariti si abuzati, mai ceva ca acea victima de la Vaslui, de tigani, de unguri autonomi in tara noastra, de evreii care ne confisca patrimoniul facand apel la Holocaust, de statul roman pasiv ca o closca, de capitalismul devalizator, de consumismul inrobitor , de instinctul corupt si abrutizat sau de intelectuali rasati care nu-si pot ridica reprezentarea sociala mai sus de balele cainelui lui Pavlov sau de cotcodacitul gainei Iuliei Albu. Suntem un popor fara coaie, calariti de coardele minoritare, iar ce ne-a mai ramas, in afara de pus curu la bataie, e tara asta racolita de buldoverele tranzitiei, de convietuirea in granitele ei a termitelor minoritare, la portile careia au inceput sa bata alti colorati, catre care BOR si-a deschis toate sutanele, chiar daca aia care vin cu iataganele terorismului sunt musulmani (in schimb, crestinarea unui prunc de catre persoane de alte confesiuni nu se accepta – quod erat demonstrandum– peste ca suntem pasivi, ne mai futem si intre noi, ca doar asa vom putea sa ajungem, cat mai repede, degeneratii Europei).

In cei 25 de ani de la  revolutie nu a existat nici o voce care sa incrimineze mizeria si deserviciile pe care aceasta minoritate le aduce Romaniei, exceptie facand “nebunul”, “tribunal” si “sublimul nationalist” Vadim (Dumnezeu sa-l ierte pentru indrazneala de a fi fost roman!). Labiile cu M trecut eronat la rubrica “sex” din buletine au preferat sa intoarca capul, sa-si astupe urechile sau sa iubeasca manelele, numai pentru a nu fi acuzati de discriminare si uite asa, frumosul roman de la 1918 a ajuns sa fie inlocuit cu specimenele unei etnii spurcate de ale caror abuzuri nu ne apara nimeni pentru ca, nu-i asa?…majoritatea nu poate fi discriminata.

Da, cine mai poate apara aceasta tara de noi, romanii, populatie majoritara bolnava de masochism si pasivitate care, treptat – treptat, nu-i mai apartinem?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here