Timofciuc, inapoi la clasele primare! Pasiune ciudata a unui ales local- schingiuirea limbii materne

0
64

Junele liberal, Razvan Timofciuc, ajuns printr-un accident sa ocupe un mandat de consilier local in aceasta legislatura, demonstreaza cu fiecare ocazie faptul ca pentru a fi politician de anvergura, nu-ti trebuie gramatica si lectura.

Intr-un asa-zis comunicat redactat de acesta, intitulat “Consilierii PNL apreciază că, într-un final, primarul Chirica a dat curs proiectului de deschidere a terenurilor de sport din incina școlilor inițiat de PNL”, tanarul penelist care, culmea, a stat multi ani in dreapta unui fost ministru al Educatiei si Invatamatului, fara sa se prinda de el altceva decat demagogia si aroganta tutorelui politic, si-a revarsat furia pe limba pe care inca o gangureste, in incercarea prinderii unui sens articulat.

Anunțul  făcut de astăzi de primarul Chirica, prin care anunță că terenurile de sport din incinta școlilor vor fi deschise pentru ieșeni, este o confirmare că acest proiect a fost tergiversat până acum din motive de neînțeles de către Primărie, în condițiile în care consilierii PNL Iași au depus încă de acum 2 ani un proiect de hotărâre de Consiliu Local în acest sens. În acel moment, majoritatea PSD-ALDE-PMP a respins, în mod nejustificat, această inițiativă.

“Noi considerăm că trebuia un proiect de hotărâre de CL pentru deschiderea terenurilor de școli pentru ieșeni. Nu știm baza legală a acestui anunț făcut de primar. Deschiderea terenurilor de sport pentru ieșeni trebuia făcută încă de acum 2 ani, când PNL a depus un proiect de hotărâre în acest sens. Dar, mai bine mai târziu decît niciodată….”, a declarat Răzvan Timofciuc, consilier local PNL Iași.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here