Toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier. Vezi unde poti suna in cazul unui blocaj pe drumurile judetene

0
61

În această dimineaţă s-a intervenit pe drumurile judeţene cu îmbrăcăminte asfaltică din judet, cu un număr de 14 utilaje de deszăpezire tip autocamioane cu lamă şi sărăriţă, şi s-a imprastiat material antiderapant (nisip şi sare) avand in vedere ca s-a format un strat subtire de gheata.
În acest moment, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă.
Consiliul Judeţean Iaşi este pregătit să asigure şi în perioada următoare, circulaţia în condiţii normale pe drumurile judeţene”, a anunţat preşedintele interimar Victorel Lupu.
40 de utilaje sunt pregătite să intervină în situaţia de deszăpezire, mai exact 17 camioane cu sărăriţă, 11 autogredere, 6 freze de zăpadă şi 6 încărcătoare frontale, din care 35 în aşteptare (tot timpul la dispoziţia Direcţiei de Admnistrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi) şi 5 la cerere (pentru situaţii de urgenţă). Principalele baze de deszăpezire sunt la Iaşi şi Târgu Frumos, la acestea adăugându-se cea de la Paşcani, precum şi cele trei baze de suport de la Ţibăneşti, Vlădeni şi Răducăneni.
Pentru conducătorii auto care vor circula pe drumurile judeţene este recomandat să se informeze, în prealabil, la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi, la numărul de telefon 0232/ 255 961.
Utilajele care sunt utilizate la deszăpezire sunt monitorizate prin sistem de supraveghere de tip GPS. Link-ul pentru monitorizarea utilajelor de pe internet îl puteţi accesa de pe site-ul instituţiei: www.icc.ro (GPS utilaje deszăpezire).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here